Головна Новини Дозвілля психологія Вдалий вересень: астролог розповів, на які знаки зодіаку попереду чекає біла смуга
commentss НОВИНИ Всі новини

Вдалий вересень: астролог розповів, на які знаки зодіаку попереду чекає біла смуга

Одним у вересні випаде шанс нарешті відпочити і набратися сил, інші зможуть вирішити всі проблеми

20 серпня 2020, 12:35 comments1263
Поділіться публікацією:

Початок осені може стати відмінним стартом в нове життя. Для деяких це буде злітна смуга, причому білого кольору. На які знаки зодіаку чекають у вересні удача і зміни на краще, розповів астролог Павло Глоба, пише slovofraza.

Вдалий вересень: астролог розповів, на які знаки зодіаку попереду чекає біла смуга

Гороскоп на вересень. Фото: astrologics.ru

Телець

Тельці — саме ті щасливчики, на яких у вересні чекають удача за удачею. Вони вже давно чекали настання цього періоду і дійсного його заслужили. Представники цього знака гідно впоралися з тими проблемами й неприємностями, які звалилися на них останнім часом в особистому житті та кар'єрі. Тепер можна видихнути, насолодитися моментом і набратися сил на нові звершення.

Терези

Терезам вересень подарує ту сміливість, якої їм давно не вистачало. Це ідеальний період, щоб як слід розставити пріоритети. Від усього, що вам заважає і не приносить задоволення, потрібно позбутися. Зокрема, сміливо викреслюйте з життя токсичних людей. Весь негатив потрібно залишити в минулому, щоб звільнити місце для чогось нового і світлого.

Козеріг

Козероги в вересні пройдуть певну внутрішню трансформацію. У цей період потрібно буде вийти із зони комфорту. Необхідно пробувати свої сили в чомусь новому, розвиватися, займатися творчістю. Це відкриє для вас в майбутньому нові перспективи.

Риби

У вересні на представників цього знака зодіаку чекає справжня щаслива пригода. Життя приготувало дуже багато поворотів. Деякі з них будуть досить несподіваними. Але варто пам'ятати, що за кожним вас чекатиме щось хороше: подарунок долі чи нові можливості. Якщо будете активними й викладатиметеся на максимум, у вересні на вас чекає запаморочливий успіх.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, які знаки зодіаку найбільш ледачі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини