Головна Новини Дозвілля психологія В якому віці людина відчуває себе найщасливішою
commentss НОВИНИ Всі новини

В якому віці людина відчуває себе найщасливішою

Іспанська вчений Бегонья Альварез в ході дослідження з'ясував, в якому віці людина відчуває абсолютне щастя

18 жовтня 2021, 11:55 comments1356
Поділіться публікацією:

Всі люди прагнуть бути щасливими, хоча кожна людина вкладає своє поняття в слово "щастя". Іспанський дослідник Бегонья Альварез вирішив з'ясувати, в якому віці люди досягають цього стану.

В якому віці людина відчуває себе найщасливішою

Коли людина відчуває абсолютне щастя / Фото: depositphotos

Експерт проаналізував дані опитування Sharelife, в якому взяли участь жителі Європи у віці від 25 до 50 років, а потім побудував власну математичну модель. За його даними, відчуття абсолютного щастя люди починають відчувати у віці від 30 до 34 років. У 25-30 років європейці виявилися не настільки задоволеними своїм життям і емоційним станом, як люди трохи старшого віку. Та й після 34 років число тих, хто вважав себе щасливим, знижувалося.

Вчений також зазначив, що рівень щастя залежав від географічного показника, наприклад, люди, які проживали у південних країнах, після 40-річного віку не відчували себе щасливими, коли жителі північних країн втрачали ейфорію набагато повільніше.

Також Бегонья Альварез зазначив, що, кажучи про щастя, багато людей відзначали періоди життя, коли створювали сім'ї або коли у них народжувалася дитина.

Нагадаємо, фахівці з Національного бюро економічних досліджень в США разом з працівниками Дармутського коледжу вирішили з'ясувати, в якому віці людина стає максимально вразливою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що група вчених у результаті масштабного дослідження з'ясувала, в якому віці людський мозок працює найбільш ефективно. Експерти провели дослідження за участю професійних шахістів.

Читайте також, вченим вдалося визначити вік, в якому людина починає втрачати мотивацію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини