Головна Новини Дозвілля психологія «Улюбленці фортуни»: які знаки Зодіаку оберігають Вищі сили
commentss НОВИНИ Всі новини

«Улюбленці фортуни»: які знаки Зодіаку оберігають Вищі сили

Цим знакам Зодіаку пощастить у 2021 році

16 лютого 2021, 08:05 comments122447
Поділіться публікацією:

Відомий російський астролог Павло Глоба назвав три знаки Зодіаку, яких в цьому році очікує удача, тому що вони під охороною Вищих сил. Кому ж так пощастило?

«Улюбленці фортуни»: які знаки Зодіаку оберігають Вищі сили

(фото з відкритих джерел)

Близнюки

Експерт каже, що представники цього знака Зодіаку є "улюбленцями" фортуни, тому у 2021 році їх чекає везіння та успіх. З якими б труднощами не зустрічалися Близнюки, вони з легкістю їх вирішуватимуть, тому що удача на їхньому боці. І вона вказує їм правильний шлях. І щоб Вищі сили й далі їх оберігали, Близнюкам необхідно розвиватися як фізично, так і духовно.

Діва

За словами Павла Глоби, люди, які народилися під знаком Діви, справжні щасливчики. Їм також в цьому році буде посміхатися удача і щастя, але, щоб домогтися успіху, їм доведеться викладати на всі 100%. Тільки в цьому випадку, Вищі сили будуть забезпечувати їх життєвою енергією і своїм захистом.

Стрілець

Представники цього знака дуже відкриті, динамічні та прямолінійні. Стрільців у 2021 році, за словами астролога, також супроводжуватиме успіх і удача. Їм буде вдаватися знаходити виходи з будь-яких складних завдань. Але при цьому, щоб Вищі сили продовжували бути на їхньому боці, потрібно максимально викладатися, працювати та цінувати своє життя.

Нагадаємо, нещодавно астрономи розповіли, що в лютому складеться квадрат Сатурн-Уран, який буде активний до кінця року. У зв'язку з цим, трьох знаків Зодіаку чекає різкий поворот долі. Дізнайтеся, кому варто чекати великих змін?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що астрологи назвали знаки Зодіаку, яким потрібно бути обережніше в любові.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Даниил Стах

16 лютого 2021, 13:34

Все прогнозы П.Г.-это чистая фикция не один не совпал, это самый говняный астролог из всех публикуемых.


Новини