Головна Новини Дозвілля психологія Удача вже у вас у руках: кому із знаків зодіаку пощастить цієї весни
commentss НОВИНИ Всі новини

Удача вже у вас у руках: кому із знаків зодіаку пощастить цієї весни

Астрологи назвали п'ять щасливчиків

27 лютого 2021, 05:00 comments179135
Поділіться публікацією:

До настання весни залишилося зовсім небагато. Ця пора пробудження стане відмінним стартом для п'яти знаків зодіаку. Астрологи розповіли, що березень і квітень цього року мало не найкращі місяці. Вся справа в тому, що до 27 квітня не буде жодної ретроградної планети. Дізнайтеся, кому ж більше всіх пощастить навесні 2021 року!

Удача вже у вас у руках: кому із знаків зодіаку пощастить цієї весни

Гороскоп на весну. Фото з відкритих джерел

Овен

Ваша енергія, бажання і сила воля будуть винагороджені за заслугами, а сприятливе розташування планет принесе колосальний успіх. Весна цього року для вас — це постійне везіння і море позитивних змін. Щоб все це отримати вам доведеться тільки діяти. Не бійтеся виходити із зони комфорту! Для вас будуть відкриті всі двері в усіх сферах життя.

Близнюки

Позбавтеся від рамок і на повну проявіть вашу харизму, чарівність і дружелюбність. Особливу удачу зірки пророкують в любовній сфері. Але і з фінансами все буде в повному порядку, а на роботі — можуть з'явитися приємні бонуси. Якщо ж ви в пошуку місця діяльності, то не переживайте, цієї весни вам точно пощастить!

Лев

Весна видасться для вас насиченою і захопливою. Мабуть, ви будете успішні, як ніколи за останні пару років. Зірки дуже щедрі. Вас чекає взаємна любов, доленосні зустрічі, корисні знайомства, кар'єрні перемоги або величезний успіх в сфері навчання.

Діва

Нарешті у вашому житті починається біла смуга. Готуйтеся: вже в березні на вас посиплються цікаві пропозиції щодо роботи. Будьте об'єктивні та обирайте найкраще. Крім того, зірки дають добро на здійснення дорогих покупок. Проявіть фінансову грамотність. Вкладення в бізнес або навчання новим навичкам буде успішним. Залишайтеся працьовитими, але не авантюрними, і тоді на вас чекає успіх!

Водолій

Завидна інтуїція — ось такий подарунок вам несе майбутня весна. Ваше чуття не підведе у вирішенні найрізноманітніших і складних завдань і труднощів. Перші два весняні місяці обіцяють приємні події як в любові, так і в гаманці. Можете зайнятися новим хобі та чекати цікавих знайомств!

Раніше ми писали, що астролог дала прогноз для всіх знаків східного зодіаку. Символ цього року — Бик — буде щедрим!



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини