Головна Новини Дозвілля психологія Три знаки зодіаку, у яких в липні почнеться біла смуга
commentss НОВИНИ Всі новини

Три знаки зодіаку, у яких в липні почнеться біла смуга

Зміни на краще почнуть відбуватися ближче до середини місяця

9 липня 2020, 10:21 comments1854
Поділіться публікацією:

У липні зміни на краще почнуть відбуватися в житті Близнюків, Терезів, а також Стрільців. Але деяким з них доведеться докласти для цього зусиль.

Три знаки зодіаку, у яких в липні почнеться біла смуга


Близнюки

Домогтися успіху ви зможете виключно завдяки своїй завзятості. Нічого просто так не прийде до вас у руки. Працювати доведеться дуже багато, а іноді та дуже важко. Але ви звикли долати перешкоди. Так що навряд чи подібні труднощі зможуть вас зупинити. Перша половина місяця буде періодом відносного затишшя. Справи почнуть йти вгору лише ближче до кінця липня. Зате зростання буде таким стрімким, що здивує навіть вас. Щоправда, роботи буде, можливо, ще більше, але разом з нею прийдуть і гроші. Рецепт, як втримати удачу за хвіст вам і так знайомий — не потрібно лінуватися і відкладати все на потім.


Терези

Сфера, яка найбільше вас турбувала останнім часом — це ваше здоров'я. Попри всі зусилля і старання, стабілізувати ситуацію не вдавалося. В останній момент все починало йти не за планом. Як тільки вам вдавалося розібратися з однією проблемою, одразу ж з'являлася нова. А деякі, взагалі, здавалися нерозв'язними. Але вже найближчими днями ви зрозумієте, що це не так. Неприємності почнуть відступати. Гарне самопочуття повернеться так само несподівано, як і покинуло вас. Ви просто одного дня прокинетеся і зрозумієте, що абсолютно здорові. До речі, це може бути досить оманливе відчуття. Ваш організм все ще фізично не зміцнів. Тому виконуйте всі рекомендації фахівців, відмовтеся від шкідливих звичок і почніть правильно харчуватися. Загалом, подбайте про себе як слід і насолоджуйтеся життям здорової та щасливої людини.


Стрілець

Якщо розібратися, то у вашому житті, жодних глобальних неприємностей не відбувалося. І це вже непогано. Але, разом з тим, останнім часом ви не знаходили собі місця через проблеми з вашими близькими. Вибити вас з колії могли навіть якісь дрібні неприємності, які, в кінцевому підсумку, накопичувалися як сніжна куля. Настав час вам видихнути. Найголовніше зараз — не звалювати всю тяжкість проблем на свої плечі. Не беріться їх вирішувати за інших. Дозвольте вашим близьким самим придбати той цінний досвід, який для них приготувала доля у вигляді випробувань. Беріться допомагати тільки тоді, коли вас про це попросять. Як тільки ви відійдете трохи вбік, то самі побачите, як люди з вашого оточення самостійно розв'язують проблему за проблемою. І це не викликає у них особливих труднощів. Незабаром ви побачите, як ситуація нормалізується, а від ваших тривог не залишиться й сліду. До речі, наприкінці липня зірки приготували для вас багато приємних сюрпризів. Так що готуйтеся приймати подарунки та гарні звістки.


Також раніше "Коментарі" розповідали, як дізнатися таємну одержимість людини по її знаку зодіаку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини