Головна Новини Дозвілля психологія Три якості дійсно розумної жінки
commentss НОВИНИ Всі новини

Три якості дійсно розумної жінки

Дійсно розумна жінка читає багато наукової літератури, цікавиться новою літературою і готова поміркувати на серйозні теми

18 травня 2021, 05:11
Поділіться публікацією:

У жінці закладено багато того, що важко дається чоловікам — наприклад, їх природна інтуїція. У поєднанні з інтелектом ця суміш народжує ідеальну жінку. Як її розпізнати?

Три якості дійсно розумної жінки

Дівчина (фото з відкритих джерел)

Уміння міркувати. Багато жінок схильні до спокійного прийняття багатьох важливих рішень, а також обдумування своїх вчинків. Всупереч поширеним стереотипам, імпульсивність — це, скоріше, про чоловіків. Спокій в жінці видає її високий інтелект, пише nicstyle.

Допитливість. Жінка від природи допитлива. І якщо розвивати цю допитливість постійно, можна виробити високий інтелект і начитаність. Дійсно розумна жінка читає багато наукової літератури, цікавиться новою літературою і готова поміркувати на серйозні теми.

Прагнення до розвитку. Розумна жінка постійно прагне до розвитку. Попри свій високий IQ, вона намагається знайти людей, від яких буде отримувати ще більше корисної інформації та зможе вести довгі, інтелектуальні бесіди.

Як повідомляли раніше багато жінок розучилися цінувати себе, перестали ставитися до себе з повагою, турботою і любов'ю. Якщо ж жінка не навчиться любити та приймати себе, то не зможе залучити у своє життя гідного чоловіка. Що ж необхідно запам'ятати? Не потрібно йти на поводу у громадської думки.

Жінка повинна прислухатися тільки до своїх почуттів і слідувати власним бажанням, попри стереотипи і засудження. Ніхто не повинен вказувати вам, що робити і як жити. Цінуйте свою працю. Ви не повинні працювати за копійки, понаднормово або без просування по кар'єрних сходах. Просто тому, що це несправедливо.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://nicstyle.ru/
comments

Обговорення

Николай

18 травня 2021, 05:42

Да , есть очень умные женские,,,экземпляры ,,, с которыми Хочется не только действовать но и положить собственную Жизнь !!! При присутствии Нас мужчин женщине нельзя говорить ,,,ОЙ ,,,и только ,,,АХ ,,, исключить слова ,,,Не Хочу , Не Умею, Не Знаю ,,, !!! И главное учить Английский Язык !!!


Новини