Головна Новини Дозвілля психологія Топ найпоширеніших кошмарів та їх значення
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ найпоширеніших кошмарів та їх значення

Нічні кошмари - яскраві, реалістичні сни, які змушують прокидатися в період глибокого сну. Внаслідок кошмарів сильно частішає серцебиття. Позбавлення сну або постійна перевтома є частою причиною нічних кошмарів

13 листопада 2020, 15:08
Поділіться публікацією:


Топ найпоширеніших кошмарів та їх значення

Фото: volkovysk

Предмет нічних кошмарів у кожної людини різний. Але, однак, існують декілька поширених кошмарів, які сняться дорослим та дітям. 

Без одягу перед сторонніми

Багатьом сниться, що вони стоять перед величезною аудиторією, і розуміють, що на них взагалі немає одягу. Такий сон означає, що у вас є страх відкритися перед іншими людьми — можливо, є секрет, який ви ретельно приховуєте.

Опинитися в пастці або загубитися

Якщо вам сниться, що ви загубилися — занепокоєння, яке ви відчуваєте в такому кошмарі, символізує про почуття небезпеки, яка властива вам в реальному житті. Якщо ви не можете прийняти якесь рішення, вагаєтеся — швидше за все, вам будуть снитися подібні сни.

Падіння

Падіння — один з найпоширеніших кошмарів, але відчуття і обставини під час падіння можуть мати різні значення. Наприклад, якщо ви падаєте з неба — це може означати, що ви втратили контроль над однією з областей у вашому житті. Якщо ви падаєте в темну діру або бездонну прірву — це означає, що у вашому житті присутній фактор, який відбирає всю енергію і сили, наприклад, робота.

Привиди або померлі

Зазвичай такі сни не мають відношення до чогось потойбічного — мертві символізують жаль та думки, які приносять розчарування. Іноді мертві сняться нам через те, що в реальному житті є якась задача, яку дуже важко вирішити, чи мета, яку важко досягти.

Нездатність говорити

Нездатність говорити уві сні свідчить про те, що в реальному житті ви опинилися в ситуації, коли треба було щось сказати, але ви промовчали. Іноді це означає, що наяву у вас є відчуття, що вас ніхто не чує, а ваша думка нікому не цікава.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини