Головна Новини Дозвілля психологія Темна сторона: астрологи назвали кілька безсердечні знаків зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Темна сторона: астрологи назвали кілька безсердечні знаків зодіаку

Жорстокі знаки Зодіаку, крім іншого, можуть сильно зіпсувати життя

4 червня 2021, 19:01 comments1946
Поділіться публікацією:

Деякі люди з завидною швидкістю готові закрити двері перед носом "зайвого" людини. Астрологи розповіли, хто з знаків Зодіаку найбільш безсердечний і легко викреслить вас зі свого життя.

Темна сторона: астрологи назвали кілька безсердечні знаків зодіаку

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

Черстві знаки Зодіаку, крім іншого, можуть сильно зіпсувати життя. Вони, в принципі, ніколи не беруть до уваги почуття і переживання оточуючих, пише timesofindia. Побережіть свою нервову систему.

Діви

Діва відрізняється найбільшою самодостатністю серед інших представників зодіакального кола. З цієї причини і відносини Діва вибудовує з позиції сили, завжди виставляючи свої умови. Їх порушення сприймаються знаком як особисту образу. Майже всіх представників цього знака воліють тримати на відстані витягнутої руки.

Близнюки

Близнюки можуть багатьом видатися відкритими і щирими людьми, проте це всього лише картинка. Через свою поверховості і мінливості представники цього знака майже не звертають уваги на чужі проблеми або бажання. Зарозумілість, властива Близнюкам, просто не дозволяє їм бачити людей навколо себе.

Водолії

Вони рідко замислюються про те, що комусь їх поведінку або слова можуть здатися занадто грубими і образливими. Крім того, вони занадто зациклені на своїх проблемах, щоб допомагати оточуючим.

Як повідомляли раніше гороскоп на сьогодні радить утриматися від великих витрат. Можливі прикрі непорозуміння з близькими людьми. Відкладіть прийняття важливих рішень — не виключено, що сторонній вплив або суб'єктивна оцінка стану тільки ускладнять ситуацію. Велика ймовірність швидких змін в службовому або суспільне становище. Слід задуматися про власне здоров'я.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://maximum.fm/
comments

Обговорення


Новини