Головна Новини Дозвілля психологія Сім'я чи друзі: з ким люди відчувають себе щасливішими
commentss НОВИНИ Всі новини

Сім'я чи друзі: з ким люди відчувають себе щасливішими

Стало відомо, від чого підвищується рівень щастя

21 вересня 2020, 12:35
Поділіться публікацією:

Американські експерти в ході нового дослідження з'ясували, що для щастя людям не обов'язково перебувати в стосунках і мати дітей. Таку інформацію надало видання Scince Daily.

Сім'я чи друзі: з ким люди відчувають себе щасливішими

Shutterstock

Заведено вважати, що сім'я — одна з головних умов для щасливого життя. Але результати нового експерименту, який проходив під керівництвом психолога Натана Хадсона, свідчить про інше.

У дослідженні взяло участь 400 учасників, яких попросили згадати, які емоції вони відчували, чим займалися і як оцінювали свій рівень щастя при спілкуванні з рідними та друзями. За кожною емоцією була закріплена оцінка. І результати експерименту показали, що більш щасливими люди стають поруч з друзями.

Експерти пояснюють такий показник тим, що з друзями людина займається більш приємними справами, отримує якісь нові знання і досвід. У той час як з сім'єю вона проводить час за прибиранням та іншими домашніми справами. Мета цього дослідження полягала в тому, щоб змінити курс спілкування з членами сім'ї.

Керівник експерименту стверджує, що сімейні відносини мають будуватися не тільки на домашніх клопотах і доглядом за дітьми, а й на спільному відпочинку, хобі, які будуть підвищувати рівень щастя.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти роблять нас щасливішими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини