Головна Новини Дозвілля психологія Що улюблена кава може розповісти про ваш характер
commentss НОВИНИ Всі новини

Що улюблена кава може розповісти про ваш характер

Вчені розповіли про взаємозв'язок між характером людини та її уподобаннями в каві

10 грудня 2020, 15:35
Поділіться публікацією:

Кава може розповісти про вас більше, ніж ви думаєте. Взаємозв'язок між характером людини та її улюбленим кавовим напоєм прослідковують як науковці, так і психологи. Відтак вчені на основі опитувань сформулювали загальні риси характеру за вподобаннями людей в каві.  Тож, чи готові ви дізнатися про себе та про інших трошки більше? Поїхали!

Що улюблена кава може розповісти про ваш характер

Що улюблена кава може розповісти про ваш характер. Фото: medcv.gov.ua

1. Чорна кава

Якщо ви шанувальник звичайної чорної кави без всіляких добавок, ви прибічник традиційного консервативного життя. Однак у вас можуть прослідковуватися пориви агресії або ж гніву при важких життєвих обставинах. Тож не варто дратувати тих, хто п'є чорну каву.

2. Еспресо

Якщо ви ставите в пріоритет насичений смак кави — то демонструєте яскраву індивідуальність. У вас постійні справи та амбіції. Ви знаєте, що хочете від життя. Однак, зупиніться на хвилинку та відпочиньте за тією ж самою чашечкою еспресо.

3. Солодка кава

За думкою дослідників, чим більше людина любить солодке, в тому числі й солодку каву, тим краще вона почуває себе серед інших людей. Якщо ви тільки нещодавно полюбили смак кави з цукром, зверніть увагу на стан вашого психічного та морального здоров'я. Можливо, у вас стрес або ви просто бажаєте компенсувати втрачені нерви солодким.

4. Кава з сиропами

Люди, які додають до кави сиропи, люблять експериментувати та пробувати щось нове у житті. Вони більш схильні до ризику, ніж любителі більш традиційного напою. Тож їхнє життя потрібно постійно підігрівати чимось цікавеньким.

5. Кава без кофеїну

Цю каву люблять люди, які тримають своє здоров'я та своє життя під пильним контролем. Але інколи потрібно перестати слідкувати за найменшою дрібницею та трохи розслабитися.

6. Розчинна кава

Люди, які люблять таку каву мають підвищену схильність до прокрастинації. Вони люблять відкладати більшість своїх справ на потім, думаючи, що в них багато часу попереду.

Сайт "Коментарі" розповідає, чому їжа та телевізор — це небезпечний мікс.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини