Головна Новини Дозвілля психологія Що потрібно для щасливого життя: п'ять "інгредієнтів"
commentss НОВИНИ Всі новини

Що потрібно для щасливого життя: п'ять "інгредієнтів"

Експерти розповіли про п'ять інгредієнтів, які доступні кожній людині та можуть зробити її життя щасливим

19 серпня 2021, 15:50
Поділіться публікацією:

Щасливе життя полягає не тільки у грошах, блиску і гламурі, а й у внутрішній гармонії, любові та душевному спокої. Експерти розповіли, які інгредієнти щасливого життя доступні кожному, просто не всі вміють ними користуватися.

Що потрібно для щасливого життя: п'ять "інгредієнтів"

Що потрібно для щасливого життя (фото з відкритих джерел)

Акцент на позитиві

Не шукайте у всьому негатив і каверзи, постарайтеся зосередитися тільки на позитивних думках і добрих справах. Щасливе життя — неідеальне, у всіх бувають труднощі, але позитивне мислення допомагає подолати всі перешкоди.

Добра справа кожного дня

Щасливе життя полягає у ставленні до дрібниць. Постарайтеся щодня здійснювати якусь добру справу, наприклад, допоможіть сусідці донести сумки або візьміть із притулку домашню тварину. Незалежно від того, наскільки малі ваші зусилля, вони допоможуть збільшити загальну кількість добра на планеті.

Почуття подяки

Навчіться дякувати Всесвіту за все, що у вас є, особливо в моменти, коли відчуваєте, що пригнічені та розбиті. Здатність цінувати те, що у вас є, — ось на чому ґрунтується щасливе життя.

Спрощуйте!

Пам'ятайте, що найкращі речі в житті — це не речі. Наведіть порядок у своїх думках і будинку, зберігайте тільки те, що дійсно вам приносить радість і задоволення.

Відпускайте!

Навчіться позбавлятися від непотрібних речей і людей, і всього, що тримає вас на місці, змушує в собі сумніватися і позбавляє радості. Позбавтеся від образ, гніву, ненависті та інших емоцій, які вас руйнують.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що більшість людей не цінує у своєму житті елементарних речей, сприймаючи їх як належне. Але це велика помилка. Психологи розповіли, за що ми повинні бути вдячними Всесвіту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван

19 серпня 2021, 15:34

привет Кэп))


Новини