Головна Новини Дозвілля психологія Що алкоголь може розповісти про характер людини - психолог
commentss НОВИНИ Всі новини

Що алкоголь може розповісти про характер людини - психолог

Улюблений алкогольний напій - одна з речей, що може видати ваш характер

28 листопада 2020, 05:30 comments10329
Поділіться публікацією:

Виявляється, алкоголь — це одна з яскравих деталей, яка може розповісти про характер людини. Про це заявила психолог Марія Фабрічева інформагенції УНН. З його допомогою можна дізнатися щось нове про знайомих або навіть про себе. Якщо ви знатимете, що значить той чи інший напій, зможете легше зрозуміти, що за людина перед вами, та знайти особливий підхід. Тож, поїхали.

Що алкоголь може розповісти про характер людини - психолог

Фото: live24

1. Коньяк

Це напій впевнених в собі особистостей, які мають досвід та статус. Вони спокійні та врівноважені. Інколи навіть холодні. Їх важко здивувати, адже вони багато бачили. Зазвичай таким людям подобається бути на самоті та розмірковувати на філософські теми.

2. Вино

Думка про те, що серед поціновувачів вина більше жінок — хибна. Ті, хто любить вино, добре розбирається в мистецтві. Якщо це чоловік — він харизматичний та чуттєвий. Дівчатам варто пильніше придивлятись до таких партнерів, адже за часту вони люблять маніпулювати.

Жінки, які обожнюють вино, знають все про світські заходи та етикет. Вони люблять поговорити й відкрити свою душу. Такі жінки привабливі та елегантні. Їх важко забути.

3. Текіла

Текіла — це напій молоді. І не важливо молодий ти зовнішньо чи внутрішньо. Поціновувачі текіли люблять вечірки та шумні компанії. Вони за будь-яку пригоду, головне, аби в ній було весело.

4. Шампанське

Це алкоголь легких на підйом людей. З ними приємно комунікувати, адже в кожній дрібниці ці особи знаходять щось святкове та позитивне. Такі люди зможуть розвеселити, підійняти настрій та залишити після себе найкраще враження.

5. Горілка

Це суворий та міцний напій. Люди, які п’ють горілку більш схильні до звичайного традиційного життя. В їхньому характері є сильна опора аби протистояти зовнішнім незгодам. Ось чому переважна частина українців обирають саме горілку.

Який би алкоголь ви не вибирали, пам’ятайте, що його надмірне вживання шкодить організму та знебарвлює відчуття.

Сайт “Коментарі” також розповідає, чому українці обирають вітчизняний алкоголь.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ljalja

30 листопада 2020, 16:18

А как же виски?

Наталья

29 листопада 2020, 00:24

А пиво?

Наталья

29 листопада 2020, 00:24

Пиво

Я

28 листопада 2020, 16:05

Господа, а виски???


Новини