Головна Новини Дозвілля психологія Рейтинг найбільш уразливих знаків Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Рейтинг найбільш уразливих знаків Зодіаку

Які знаки Зодіаку ображаються частіше

9 липня 2021, 00:45
Поділіться публікацією:

Є такі люди, які ображаються на будь-яку дрібницю або зберігають образу в серці роками, замість того щоб відкрито висловити її. Про них читайте докладніше в рейтингу найбільш вразливих знаків Зодіаку. Люди, народжені під деякими сузір'ями, більш уразливі або сильніше звертають увагу на критику на їхню адресу інших. Які знаки Зодіаку ображаються частіше, пише russh.

Рейтинг найбільш уразливих знаків Зодіаку

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

Близнюки

Близнюки практично ніколи не ображаються, вони просто використовують спроби їх образити, щоб трохи розім'ятися, повправлятися в прикладному лихослів'ї, принизити вас публічно, залишати тарілки в стіну.

Риби

Риби пробачать кривднику, чим зроблять собі тільки гірше. Вони про це нікому не скажуть, але продовжать збирати образу і рефлексувати.

Козоріг

Як і Льву, Козорогу важливо знати, що його цінують, носять на руках і здувають пилинки. Хочете скинути Козорога в глибоку печаль, покритикуйте його бездоганні дії, дозвольте собі іронію в його адресу. Козоріг надметься і буде приставати до перехожих, вимагаючи визнати його очевидну геніальність

Раки

Раки дуже трепетні, один необережне слово, і вони в ауті. Якщо ви дійсно образили Рака, ретельно підбирайте слова для вибачень. Один необережне слово — і вони знову в ауті.

Нагадаємо, актуальний гороскоп на цей тиждень має позитивний прогноз для представників різних знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що чекає саме вас 5 — 11 липень 2021. Новий тиждень липня буде досить сонячним і активним в більшості знаків Зодіаку, а кому випаде можливість переглянути свої цілі і бажання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини