Головна Новини Дозвілля психологія Раптом спрацює: п'ять прикмет і забобонів для залучення грошей
commentss НОВИНИ Всі новини

Раптом спрацює: п'ять прикмет і забобонів для залучення грошей

Кажуть, що деякі прикмети дійсно працюють

16 листопада 2020, 13:30
Поділіться публікацією:

У сучасному світі роль грошей зросла у величезній мірі. Всі прагнуть стати фінансово незалежними й вдаються до різних способів заробляння грошей. Не дивно, що навколо них з роками з'явилося безліч прикмет і забобонів.

Раптом спрацює: п'ять прикмет і забобонів для залучення грошей

гроші (фото з відкритих джерел)

Звертайтеся з грошима шанобливо

Щоб гроші водилися в гаманці, їх потрібно акуратно зберігати та розкладати по номіналу, а не розпихати по всіх кишенях, щоб вони втратили свій вигляд. До людей, які не вміють дбайливо ставитися до грошей, вони не захочуть "приходити".

Не скаржтеся на відсутність грошей

Багато людей часто скаржаться на те, що у них немає грошей, але подібні невдоволення лише погіршують ситуацію. Вважається, що скарги з цього приводу і стають причиною їх нестачі. Гроші з'являються у тих людей, які займаються улюбленою справою, радіють своїм результатам і йдуть до мети маленькими кроками. Якщо у вас фінансові труднощі, тоді подумайте про те, що у вас є на цей час і дякуйте за це. В найближчому майбутньому ситуація нормалізується.

Розкладіть гроші по кімнатах

Вважається, що для залучення багатства потрібно в кожній кімнаті покласти червоний конверт з великою купюрою. Це допоможе стабілізувати ваше фінансове становище. До того ж відкладена сума допоможе прожити, якщо будуть затримки з зарплатою.

Перераховуйте готівку частіше

Такий ритуал також допомагає залучити в дім фінансове благополуччя. І справа тут зовсім не в магії. Постійно перераховуючи гроші, ви будете розуміти, скільки вже витратили й тим самим контролювати свої витрати, навіть якщо бюджет не ведете.

Не беріть і не давайте в борг вечорами

Існує повір'я, що грошові операції не можна проводити під покровом ночі, інакше вас можуть чекати фінансові труднощі. Можливо це пов'язано з прислів'ям "Ранок за вечір мудріший", адже після сну ми приймаємо більш зважені рішення.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як швидко накопичити гроші.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини