Головна Новини Дозвілля психологія Психолог пояснив користь обіймів для здоров'я
commentss НОВИНИ Всі новини

Психолог пояснив користь обіймів для здоров'я

Обійми покращують настрій і заряджають енергією

29 жовтня 2020, 14:35
Поділіться публікацією:

Обійми — найсильніший процес обміну енергією, вони рятують від депресії, сумних думок і є звичайним проявом ніжності та любові. Американський психолог Джо Рок з'ясував, що ця форма фізичної близькості також володіє великою користю для здоров'я, передає Psychologicalscience.

Психолог пояснив користь обіймів для здоров'я

Shutterstock

Фахівець відзначив, що за допомогою частих обіймів в організмі можна знизити вироблення кортизолу (гормону стресу). Якщо людина перебуває в напруженому стані, то стабілізувати показники артеріального тиску та частоту пульсу, можуть обійми близької людини.

Психолог також заявив, що ця форма фізичної близькості покращує настрій, позитивно впливає на роботу серцево-судинної системи та здатна зміцнити імунну систему.

В умовах пандемії, коли діють суворі карантинні норми, експерти рекомендують обіймати свого партнера, домашнього улюбленця або навіть подушку, це все теж має певний терапевтичний ефект.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американські вчені за допомогою дослідження довели, що нові знайомства позитивно діють на наше здоров'я.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини