Головна Новини Дозвілля психологія Про що говорить бажання бути ефективним кожної хвилини
commentss НОВИНИ Всі новини

Про що говорить бажання бути ефективним кожної хвилини

Ефективність безсумнівно потрібна, але в міру

25 листопада 2020, 14:29
Поділіться публікацією:

Сучасній людині буває важко, тому що вона постійно знаходиться в потоці, а нескінченні справи ніяк не хочуть закінчуватися. Така ситуація призводить до того, що більшість з нас починають відчувати себе винними, коли просто сидять без діла. Кваліфікований психолог Антон Антонов розповів, чому так відбувається і чи можна знайти гармонію між постійним рухом вперед і душевним спокоєм.

Про що говорить бажання бути ефективним кожної хвилини

Про що говорить бажання бути ефективним кожну хвилину. Фото: unsplash

Перше, що потрібно зробити — визначити, чому ви намагаєтеся наповнити кожну свою хвилину справами. Коли ви знайдете справжню причину, тільки тоді можна говорити про вирішення цієї проблеми.

Спеціаліст пояснює, що коли у людини з'являється бажання "встигнути все", то це говорить про величезний страх, який є всередині неї. У момент, коли людина це усвідомлює, важливо навчитися викинути все зайве зі свого життя. Адже якщо у неї не залишиться часу на те, щоб перевести дух між сотнями щоденних справ, то нервова система незабаром голосно їй про це скаже.

Психолог резюмує, що потрібно навчитися усвідомлювати, що ситуація не така вже й страшна, і потроху страх і тривога почнуть відступати.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому стрес може бути заразним. Наше стресовий стан може передатися тому, хто знаходиться поруч з нами. Фахівці, які зайнялися вивченням цього питання, заявили, що стрес може поширюватися подібно інфекційному захворюванню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини