Головна Новини Дозвілля психологія Подорож до Лісабону: які визначні місця можна встигнути побачити за один день в місті
commentss НОВИНИ Всі новини

Подорож до Лісабону: які визначні місця можна встигнути побачити за один день в місті

Туристи за один день можуть відвідати багато визначних місць

18 лютого 2022, 00:45
Поділіться публікацією:

 Часто мандрівники запитують, як найкраще провести день,  що можна побачити і зробити в одному дивовижному місті — Лісабоні? Це історичне та приголомшливе місто, безумовно, де традиції та горда спадщина ідеально поєднуються з сучасною міською суєтою, створюючи португальський рай, наповнений веселими розвагами та визначними пам'ятками. Про найкращі способи, аби провести незабутні 24 години  у столиці Португалії Лісабоні, пише thetravel.

Подорож до Лісабону: які визначні місця можна встигнути побачити за один день в місті

Подорож до Лісабону (фото з відкритих джерел)

Ось кілька найкращих районів міста для мандрівників, які хочуть познайомитися з найжвавішими місцями Лісабона — і все це за один день.
Найстаріший район Лісабона: Алфама
Подорож до Лісабону: які визначні місця можна встигнути побачити за один день в місті - фото 2

Супер чарівний і багатий культурною спадщиною район Алфама є лабіринтом, ідеально підходить для знайомства з більш традиційною частиною міста. Хоча звивисті вулиці можуть здатися складними для навігації, але їх варто відвідати, адже в цьому історичному районі за кожним кутом вас чекає сюрприз.

Насолоджуйтеся приголомшливим видом на Мірадору-дас-Портас-ду-Соль, один з кращих оглядових майданчиків міста, що тягнеться над дахами і виходить до річки Тежу.

Підніміться по звивистих вуличках Алфами до замку Сан-Хорхе, звідки відкривається приголомшливий панорамний вид на стіни замку. Для тих, хто хоче відпочити від прогулянок, скористайтеся знаменитим трамваєм № 28, щоб дістатися до замку

Відвідайте найстарішу церкву міста, Лісабонський кафедральний собор, потім проведіть деякий час в Національному музеї Азулехо, кахельному храмі, розташованому в монастирі 16 століття

Відвідайте нічне життя Алфами з вечерею в Портас-ду-Соль і насолодіться знаменитою міською музикою фаду.

Шум і суєта Байрру-Алту
Подорож до Лісабону: які визначні місця можна встигнути побачити за один день в місті - фото 3

Жвавий Байрру-Алту — це процвітаюче місце, яке вважається одним з найкрутіших районів Лісабона. Протягом дня прогуляйтеся по горбистих вулицях і огляньте деякі відомі історичні пам'ятки, потім проведіть вечір, поглинаючи богемну атмосферу Байрро, відвідуючи бари і оглядаючи барвисті місцеві кафе.

Піший туризм по горбистих схилах Байрру-Алту — не єдиний спосіб пересування, в околицях також є кілька працюючих фунікулерів; ідеальний спосіб оглянути визначні пам'ятки. Візьміть Ascensor da Gloría, щоб помилуватися одними з кращих видів на історичний центр міста.

Помилуйтеся видами з однієї з найбільш знакових точок міста Мірадуру Сан-Педро-де-Алькантара

Перегляньте деякі з найяскравіших творів вуличного мистецтва Лісабона вдень, а потім вирушайте вночі в Зе-дус-Буа( ZDB), щоб познайомитися з кращими творами місцевого мистецтва та музичною сценою-одним з найкрутіших місць, де можна побувати.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що лісабонський суд виніс рішення у справі бійки між фанатами "Бенфіки" та "Динамо".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини