Головна Новини Дозвілля психологія Підозрілість і слабкості Козерога, які заважають йому радіти життю
commentss НОВИНИ Всі новини

Підозрілість і слабкості Козерога, які заважають йому радіти життю

Чесний і відповідальний Козеріг постійно чекає каверзи від долі

17 липня 2021, 21:36 comments7681
Поділіться публікацією:

Козоріг — один з найбільш характерних і амбітних знаків зодіаку. Він рухається до мети маленькими кроками і не зупиниться, поки не досягне бажаного. Але навіть у такого впертої істоти є слабкості, які намагаються збити Козорога з обраного шляху, повідомляє mixnews.lv.

Підозрілість і слабкості Козерога, які заважають йому радіти життю

Кіт (фото з відкритих джерел)

Слабкість 1. Ощадливість

Козероги намагаються прорахувати все наперед. Якщо складаються обставини не оскільки хотів даний знак зодіаку, Козоріг починає нервувати, хвилюватися і лаяти себе за те, що він не зміг передбачити подібну ситуацію. І все — мета занедбана, а Козоріг в зневірі, а може і в депресії.

Слабкість 2. Схильність до самобичування

Він завжди доводить до кінця і не сходить зі свого шляху, попри можливі труднощі. Але навіть виконавши роботу ідеально, підопічний Сатурна знайде тисячу недоліків і буде чекати критики від інших. Низька самооцінка не дає Козорогу радіти перемогам — адже йому здається, що інші люди зроблять цю ж роботу набагато краще.

Слабкість 3. Консерватизм

У Козорога все чітко і за правилами. Педантичний і пунктуальний знак землі ніколи не спізнюється на важливі зустрічі і не підводить партнерів. Але попереду чомусь виявляється не він, а недисципліновані і легковажні суперники.

Слабкість 4. Підозрілість

Козоріг не вірить в добрі наміри оточуючих і часто відмовляється від щиро запропонованої допомоги. Адже з союзниками все було б набагато швидше. Але гордий вихованець Сатурна буде діяти самостійно. Що ж, зате його ніхто не обдурить і не підведе.

Чесний і відповідальний Козоріг постійно чекає каверзи від долі. Він планує своє майбутнє, забувши про сьогодення. І це головна слабкість — невміння радіти тому, що є зараз.

Нагадаємо, в гороскопі за 17 липня астрологи рекомендують зайнятися самоаналізом, розставте пріоритети. Справи по господарству доставлять чимало клопоту, розберіться з ними до вечора.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення


Новини