Головна Новини Дозвілля психологія Під захистом вищих сил: яких знаків Зодіаку боялася навіть Ванга
commentss НОВИНИ Всі новини

Під захистом вищих сил: яких знаків Зодіаку боялася навіть Ванга

Астрологи розповіли, з якими трьома знаками Зодіаку не хотілося працювати відомій провісниці Ванге, бо вона вважала їх небезпечними

2 лютого 2022, 14:25
Поділіться публікацією:

За знаком Зодіаку можна трохи дізнатися про характер людини, її темперамент і енергетику. Всесвітньо відома провісниця Ванга назвала три знаки Зодіаку, з якими їй не хотілося працювати, бо вона відчувала небезпеку. Що за люди?

Під захистом вищих сил: яких знаків Зодіаку боялася навіть Ванга

Які знаки Зодіаку мають особливу енергію (фото з відкритих джерел)

Скорпіон

Ванга говорила, що представники цього знака Зодіаку перебувають під захистом "вищих сил" і щоразу, коли вона працювала зі Скорпіонами, їй потрібно було багато часу на відновлення енергії. Таких людей дуже складно зрозуміти, до них важко забратися в голову і щось дізнатися. Скорпіони дуже рішучі, хитрі та цілеспрямовані, вміють маніпулювати та досягати поставлених цілей.

Риби

Ванга говорила, що люди, які народилися під цим знаком, мають незвичайні здібності, у них добре розвинена інтуїція, тому Риб складно обдурити. Ще провісниця вважала, що у таких людей дуже потужна енергетика, вони самі можуть вершити свою долю, без допомоги. Також Риби мають гіпнотичну харизму, вони легко зчитують настрій оточуючих і потім можуть використовувати це у своїх цілях.

Леви

Ванга не хотіла працювати й з Левами, тому що також вважала, що представники цього знака мають екстрасенсорні здібності, тому їх складно "читати". Але на відміну від інших знаків, люди-Леви не вміють керувати своєю сильною енергією, перетворюючи свої позитивні риси на негативні. Але Леви дуже наполегливі, мають лідерські якості, готові йти на пролом заради поставленої мети.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які знаки Зодіаку відрізняються сильним егоїзмом та свої інтереси ставлять завжди понад усе.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини