Головна Новини Дозвілля психологія П'ять найспокійніших знаків зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять найспокійніших знаків зодіаку

Ці знаки зодіаку не дають своїм почуттям вийти з-під контролю, навіть якщо страждають від зайвої емоційності

6 жовтня 2020, 06:15 comments1977
Поділіться публікацією:

Погасити одним зусиллям волі справжню бурю емоцій дано далеко не всім. Але є ті, хто тримає всі свої почуття в кулаці і здатний зберегти спокій до останнього. Серед таких знаків зодіаку, на думку астрологів, опинилися Телець, Водолій, Риби, Стрілець і Терези. Про це пише портал joinfo.ua.

П'ять найспокійніших знаків зодіаку

Найбільш спокійні знаки зодіаку. Фото: proprikol.ru

Телець

Спокою Тельців можна тільки позаздрити. Завдяки цій якості вони можуть тверезо оцінити будь-яку ситуацію і дати потрібну пораду. Щоправда, іноді вони аж надто прямолінійні. І хоча терпіння Тельців кам'яне, випробовувати його на міцність все ж не варто. Якщо представники цього знака виходять із себе, чекайте біди.

Водолій

Водолії в принципі не звикли бурхливо виявляти будь-які свої емоції. Вони вважають, що витрачати свої сили на розбірки й паніку, — безглуздо. Набагато ефективніше — все обдумати та обговорити. Терпіння Водоліїв може луснути тільки в тому випадку, якщо вони відчують спроби маніпулювання та обмеження їхньої свободи.

Риби

Риби вміють вирішувати всі спірні ситуації без драми. Вони можуть вчасно підтримати і заспокоїти навіть свого опонента в суперечці. Риби дуже тонко відчувають людей і можуть знайти з ними спільну мову, щоб уникнути скандалу.

Стрілець

Серед знаків вогненної стихії Стрільці найбільш урівноважені. Все це завдяки їхньому філософському складу розуму. Представники цього знака впевнені, що немає сенсу хвилюватися, якщо вже все одно нічого не змінити. Найголовніше Стрільцям не впадати в меланхолійний настрій. Інакше вони зможуть всіх переконати в безглуздості існування.

Терези

Терези просто занадто ліниві для того, щоб яскраво проявляти емоції та бурхливо з'ясовувати стосунки. Вони просто абстрагуються від ситуації і це допомагає їм зберегти спокій. Ваги намагаються піти від будь-якого конфлікту. Але при цьому не вирішують його, а просто закривають на все очі.

Раніше "Коментарі" розповідали про найбільш злопам'ятні знаки зодіаку серед чоловіків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини