Головна Новини Дозвілля психологія П'ять звичок, через які ми самі губимо своє життя
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять звичок, через які ми самі губимо своє життя

Названі шкідливі звички, від яких потрібно терміново позбуватися, поки вони не погубили ваше життя

21 квітня 2021, 12:25
Поділіться публікацією:

Наше життя складається з різних звичок (регулярних дій), деякі з них ми здійснюємо "на автоматі", не замислюючись, тому що ми так звикли. Але варто подумати, чи всі звички позитивно впливають на наше життя?

П'ять звичок, через які ми самі губимо своє життя

Через які звички ми може погубити своє життя (фото з відкритих джерел)

Звичка відкладати "на потім"

Коли ми відкладаємо життя "на потім", то можемо не помітити, як воно пройде повз нас. Експерти кажуть, що вона починається з разових відстрочок, але з часом перетворюється в шаблон поведінки.

Звичка шукати винних

Багато людей не хочуть брати відповідальність за свої слова і вчинки, тому перекладати її на інших. Така звичка нібито позбавляє людину від необхідності розв'язувати проблему самостійно. Але це неправильна позиція, яка в кінцевому результаті призведе вас до неприємних наслідків.

Звичка постійно щось доводити

Коли ви постійно вступаєте у сварку або конфлікт, намагаючись довести свою правоту, бо не згодні з чужою думкою, то незабаром така поведінка відштовхне від вас оточують. Адже навіть якщо ви завжди праві, інші люди теж мають право на власну думку.

Звичка робити все ідеально

Перфекціонізм - це переконання, що ідеал може і повинен бути досягнутий. Людям, які дотримуються цієї звички, буває досить складно, адже так не далеко і до неврозу. Зрозумійте, що ідеал - суб'єктивне уявлення, і тільки ви вирішуєте, що для вас ідеально, а що ні.

Звичка скаржитися й ображатися

Є люди, які завжди всім незадоволені. Спілкування з такими людьми викликає бажання піти від них якомога далі. А що робити, якщо ви самі любите скаржитися? Для початку подумайте, а навіщо вам це треба? Така звичка вам точно не додасть впевненості в собі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які звички погіршують якість життя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/womanruse/3802
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини