Головна Новини Дозвілля психологія П'ять типів людей, від яких потрібно триматися подалі
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять типів людей, від яких потрібно триматися подалі

Ці типи людей негативно впливають на ваше життя

19 жовтня 2020, 15:55
Поділіться публікацією:

Кожній людині потрібно нарощувати соціальний капітал і знайомитися з новими людьми. Але, є особистості, від яких краще триматися подалі, бо нічого доброго вони у ваше життя не принесуть. Що це за типи людей розповіло видання "Единственная".

П'ять типів людей, від яких потрібно триматися подалі

Скиглії

Кожна людина час від часу любить поскиглити, і в цьому немає нічого поганого. Але, іноді це стає звичкою, яка ускладнює життя оточуючих людей. Скиглії постійно чимось незадоволені й створюють навколо себе негативну енергетику, яка може вплинути на ваш настрій.

Психи

Людей з психічними вадами, які намагаються завжди бути жертвою, щоб привертати увагу інших, також варто тримати подалі від себе. Їх поведінка буває нав'язливою і може порушити ваш особистий простір.

Токсичні люди

Обмежте спілкування з людьми, які підривають вашу віру в себе, провокують конфлікти, стресові ситуації й намагаються вами маніпулювати. Нікому не дозволяйте контролювати та критикувати ваше життя.

Колекціонери

Дружба з такими людьми тішить самолюбство, адже їх коло складається з успішних друзів. Але потім виявляється, що твоя особистість мало їх цікавить. А якщо ти втратиш успіх — втратиш і їх.

Інфантили 

Це люди, які не самостійні у своїх рішеннях і діях. З ними складно побудувати спілкування і вести якісь справи, тому що в кінцевому підсумку, винні у всіх невдачах будете саме ви.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які типи жінок відлякують чоловіків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини