Головна Новини Дозвілля психологія П'ять способів підняти собі настрій навіть в найважчі дні
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять способів підняти собі настрій навіть в найважчі дні

Неприємності на роботі чи вдома - це не привід для поганого настрою

24 жовтня 2020, 21:34
Поділіться публікацією:

Постійні стреси на роботі, втома, конфлікти з керівництвом, негаразди в сім'ї... Здавалося б, як тут зберегти присутність духу? Тим не менш, є способи навіть в найважчі дні гарний настрій. За допомогою порталу mport ми розповімо тобі про них.

П'ять способів підняти собі настрій навіть в найважчі дні

Як зберегти хороший настрій

1. Щоб завжди мати гарний настрій, навчися контролювати себе. Не ний через дрібниці, уникай сварок з близькими людьми, будь милосердний. Коли прощаєш, то позбавляєшся від гніву і мстивих почуттів, які шкодять тільки тобі самому.

2. Постарайся дивитися на світ з гумором. Навіть якщо тебе образили або ти потрапив у важку ситуацію. Все одно посміхнися і скажи собі: "І це пройде". На хвилиночку, так було написано на кільці царя Соломона, який був відомий своєю мудрістю.

3. Не сиди вдома, сердячись на весь світ. Краще піди на тренування. Це допомагає позбавлятися від поганих думок. Можеш подзвонити другу і покликати його в бар. За приємною бесідою забудеш про проблеми.

4. Внеси в своє життя щось новеньке. Психологи рекомендують час від часу змінювати стійкі звички — наприклад, завести нове хобі або змінити стиль одягу. Останнє, до речі, може привернути більше уваги протилежної статі.

5. Навчися розслаблятися під час роботи. Думай про щось приємне: про те, що ввечері відіграєшся по повній на боксерській груші, на велосипеді викрутиш всю злість, що накопичилася за день.

Ці маленькі хитрощі допоможуть тобі залишатися в доброму настрої навіть у найбільш стресових ситуаціях. Також видання "Коментарі" розповість, як освоїти тонке мистецтво дрімоти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини