Головна Новини Дозвілля психологія П'ять секретів, якими ніколи не діляться розумні жінки
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять секретів, якими ніколи не діляться розумні жінки

Таку інформацію краще тримати в секреті

27 жовтня 2020, 03:15
Поділіться публікацією:

Часом, жінкам дуже складно тримати язик за зубами, адже такий хочеться поділитися своїми проблемами, досягненнями або плітками з подружкою. Але не завжди така поведінка правильна. У Instagram-групі Amourforu розповіли, про які теми повинна промовчати розумна жінка.

П'ять секретів, якими ніколи не діляться розумні жінки

Про свої комплекси

Складно знайти жінку, яку б на всі 100% влаштовувало її тіло і зовнішність. Навіть у самої ідеальної знайдеться родимка або зморшка, від якої їй би хотілося позбутися. Але річ у тому, що розумні жінки не акцентують увагу на своїх уявних недоліках. Замість цього, вони підкреслюють свої сильні сторони й вміють правильно ними "грати".

Про стосунки

Розумні жінки не посвячують своїх подруг в усі деталі своїх стосунків. Їм нема чого знати про те, через що ви вчора посварилися з чоловіком і яким чином помирилися сьогодні. Такою поведінкою ви псуєте репутацію своєї пари.

Про чоловіків, з якими переспали

У кожної людини є минуле, тому не варто судити дівчину за кількістю її партнерів в ліжку. Про такі речі варто замовчувати, адже все відносно. В однієї дівчини було 5 чоловіків, але з кожним з них у неї були серйозні стосунки, а в іншої було троє, але всіх вона змінила протягом одного тижня.

Про чужі секрети

Не розказуйте нікому чужі секрети, адже тим самим ви показуєте, що вам не можна довіряти. Якщо вам довірили якусь таємницю, так постарайтеся її зберегти.

Про гроші, які заробляєте

Гроші — складна тема, яка може викликати найрізноманітніші почуття: від тривоги й невпевненості в собі до ревнощів і засудження.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, від яких жінок ніколи не йдуть чоловіки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини