Головна Новини Дозвілля психологія П'ять речей, які необхідно робити вранці до 10:00
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять речей, які необхідно робити вранці до 10:00

Пам'ятайте, що гарний ранок - запорука успішного дня

31 березня 2021, 09:10
Поділіться публікацією:

Більшість з нас з ранку не може відірвати голову від подушки, а тіло від ліжка. У підсумку ми переводимо будильник по кілька разів, а потім за 15 хвилин до виходу, на автоматі збираємося і біжимо на роботу, з думкою колись виспатися. Але експерти радять переглянути своє ставлення до ранку і починати його з таких речей:

П'ять речей, які необхідно робити вранці до 10:00

Що потрібно робити щоранку (фото з відкритих джерел)

Медитуйте

Замість того щоб після пробудження відразу включати телефон і переглядати соціальні мережі, потратьте декілька хвилин свого часу на те, щоб спокійно посидіти, розслабитися і помедитувати. В наш час, коли навколо багато суєти, ранкова медитація — це як ковток свіжого повітря. Вона допоможе вам знайти потрібний настрій, наповнитися енергією і позитивними думками.

Пийте воду

Після пробудження випийте склянку звичайної води (можна з лимоном), щоб запустити в організмі обмінні процеси, а також очистити його від токсинів, знизити почуття голоду і просто поліпшити своє самопочуття.

Зробіть розтяжку

Не забувайте вранці про спорт, якщо у вас немає часу на пробіжку, тоді зробіть дома розтяжку, щоб підвищити свою гнучкість, поліпшити кровообіг, знизити рівень стресу протягом всього дня і поліпшити поставу.

Посміхайтеся

Починайте свій день з посмішки в дзеркалі, а також подяки за нові день і нові можливості. До того ж людям, на чиїх устах виблискує посмішка, більше довіряють. А ще дослідники з'ясували, що посмішка допомагає стати більш ефективним лідером.

Складіть план на майбутній день

Постарайтеся скласти свій розклад дня, щоб правильно розподілити свій час і виконати пріоритетні завдання. Ранкове планування дозволить проводити день більш продуктивно.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, який фрукт найкраще з'їсти вранці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини