Головна Новини Дозвілля психологія П'ять ознак, які видають дріб'язкового чоловіка
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять ознак, які видають дріб'язкового чоловіка

Дріб'язкові чоловіки дуже часто емоційно нестабільні

3 січня 2021, 16:30 comments3689
Поділіться публікацією:

Поняття дріб'язковості може бути пов'язано не тільки зі ставленням до грошей, але і з іншими важливими аспектами людського життя. Експерти назвали п'ять ознак, які допомагають розпізнати дріб'язкового чоловіка на перших стадіях знайомства.

П'ять ознак, які видають дріб'язкового чоловіка

(фото з відкритих джерел)

Жадібність

Фінансовий аспект — важлива складова стосунків. Чоловіки раціонально підходять до питання витрат і не відрізняються марнотратством, вважають за краще не просто витрачати, а вкладати. Але якщо жадібність — проблема патологічна, виправити її буде вкрай складно.

Вразливість і злопам'ятність

Дріб'язкові чоловіки дуже часто емоційно нестабільні. Вони роками колекціонують свої рани, збирають в пам'яті справжні та уявні соціальні приниження, жорстоке поводження, неувагу або помилки, щоб потім було чим дорікнути інших.

Відсутність логіки у вчинках

Жадібні чоловіки емоційні, а ось з логікою у них проблеми. Тому в перший час знайомства вони можуть кидати гроші. Правда через невеликий проміжок часу, вони вимагають повернення вкладеного. Непередбачуваність — характерна риса меркантильних людей.

Тривожність

Дріб'язковий чоловік дуже часто підозрілий. Навіть позитивні вчинки з боку жінки стосовно нього він буде трактувати як приховану підступність, бажання приспати пильність і підібратися ближче, щоб нашкодити тим чи іншим чином, або попросити у нього велику суму грошей або дорогий подарунок.

Емоційна дріб'язковість

Такі чоловіки дуже не люблять взаємодії з іншими людьми, показуючи себе самодостатніми та несприйнятливими до чужих емоцій. Якщо жінці все ж вдалося торкнутися їхніх почуттів, вони будуть демонструвати свою перевагу. Мета цієї поведінки — приховати, що їхні почуття порушені. Іноді вони уникають не тільки власних емоцій, а й прояви почуттів своїх близьких.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які фрази не можна говорити чоловікам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини