Головна Новини Дозвілля психологія П'ять ознак того, що ви ускладнюєте своє життя
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять ознак того, що ви ускладнюєте своє життя

Опубліковано список ознак, які допомагають зрозуміти, що ви несвідомо ускладнюєте своє життя

17 травня 2021, 18:45
Поділіться публікацією:

Багато людей, самі того не розуміючи, ускладнюють собі життя і не дають собі розвиватися. Всьому виною якісь страхи та комплекси. Експерти назвали ознаки, які вказують на те, що вам пора щось змінювати.

П'ять ознак того, що ви ускладнюєте своє життя

як ви ускладнюєте своє життя (фото з відкритих джерел)

Вами керують страхи

У будь-якої людини бувають моменти слабкості. Але деякі живуть ними. І рано чи пізно наші страхи беруть вгору і починають керувати життям. Це рідко призводить до чогось хорошого. Не допускайте цього!

Ви починаєте нове життя з "понеділка"

Сідайте на дієту, починаєте качати нову групу м'язів ... Вірніше, ви тільки збираєтеся цим всім зайнятися, а до справи так і не доходить. Весь час щось заважає. Чи варто уточнювати, що такий підхід зовсім не покращує життя?

Ви живете з очікуваннями

Через рік все змінитися, точно! Ось зовсім трохи й щастя прийде ... подібний хід думок призводить до найпоширенішої помилки — невміння бути щасливим тут і зараз. Якщо ви не вмієте насолоджуватися життям сьогодні, чому раптом почнете завтра?

У вас занижена самооцінка

Кожен день ви лаєте себе за щось і чомусь вважаєте, що не гідні гарного життя гідних людей. Але досконалих людей не буває. Зазнавати поразки в чомусь — це нормально. Але ненормально нічого не змінювати.

Ви не стежите за часом

Вам не вистачає 24 годин на добу? Чи вважаєте, що за них неможливо все встигнути зробити? Але дуже часто люди в гонитві за якимись матеріальними цінностями, не встигають нормально поїсти та відпочити. А потім отримують синдром хронічної втоми або емоційне вигорання.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які ознаки вказують на те, що ви "відстали" від життя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини