Головна Новини Дозвілля психологія П'ять хороших звичок, які залишаться з нами після карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять хороших звичок, які залишаться з нами після карантину

Ці звички допоможуть поліпшити своє здоров'я

20 жовтня 2020, 21:15
Поділіться публікацією:

Пандемія коронавірусу, яка в цьому році сколихнула весь світ, змусила людей по-іншому поглянути на багато речей. В першу чергу, ми стали більше цінувати наше життя і радіти простим дрібницям. Які ще хороші звички залишаться з нами після карантину розповіло видання Karavan.

П'ять хороших звичок, які залишаться з нами після карантину

istock

Фокус на здоров'я

Пандемія нагадала, що найцінніше, що є у нас — це здоров'я, так що його необхідно берегти. Зараз багато людей піддаються паніці, депресії, намагаються не виходити з дому і перевіряють показники свого здоров'я. Згодом, все нормалізується, а звичка піклуватися про себе залишиться. І це стосується не тільки регулярного миття рук і вимірювання температури, але і правильного харчування, якісного сну, періодичних оглядів у лікаря.

Відмова від сигарет

Багато людей під час карантину відмовилися від цієї поганої звички, тому що вона шкодить здоров'ю, зокрема легким і "б'є" по кишені.

Спорт вдома

Коли закрилися спортзали та фітнес-центри, людям довелося переходити на домашні заняття спортом. В інтернеті є безліч відеороликів і додатків, які допоможуть підтримувати фігуру в тонусі. Так, що це ще один плюс від карантину.

Планування фінансів

Під час пандемії коронавірусу багато людей залишилися без роботи, тому довелося планувати та правильно розподіляти свої фінанси. І в цілому, це дуже хороша звичка. Ми навчилися розуміти, які покупки в пріоритеті, а від чого можна з легкістю відмовитися без шкоди для свого комфорту.

Отримувати задоволення від простих речей

Мабуть, кожен на самоізоляції зрозумів, наскільки важливі для нас повсякденні та прості речі. Наприклад, спілкування з рідними, яких можна обійняти й посидіти за одним столом, а не просто дивитися через екран монітора. Або похід з подругою в кафе, пікнік в парку, перегляд фільму в кінотеатрі та т.д. Після карантину ми будемо набагато більше цінувати ці, здавалося б, зовсім прості речі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як вплинув карантин на покупки й процес шопінгу українців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини