Головна Новини Дозвілля психологія Недосяжна краса: астрологи назвали найбільш неприступних жінок за знаком зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Недосяжна краса: астрологи назвали найбільш неприступних жінок за знаком зодіаку

Завоювати цих жінок вкрай складно, але ще складніше їх втримати

20 жовтня 2020, 10:28
Поділіться публікацією:

Чоловіки — мисливці за своєю природою. Найчастіше їм подобається добиватися жінок. Але серед представниць прекрасної половини зустрічаються ті, чию увагу привернути до себе не так вже й просто. Найбільш неприступними та, разом з тим, ще більш привабливими астрологи назвали представниць знаків зодіаку Овен і Діва. Про це пише портал Slovofraza.

Недосяжна краса: астрологи назвали найбільш неприступних жінок за знаком зодіаку

Неприступні жінки по знаку зодіаку. Фото: vesti-ua.net

Овен

Жінка-Овен зробить все для того, щоб її слово було останнім. Вона готова на багато, аби все відбувалося так, як хочеться саме їй. У романтичні стосунки ці жінки вступають дуже швидко і легко, але ненадовго. Утримати їх вкрай складно. Овни цінують незалежність набагато більше, ніж любовну прихильність до кого-небудь. Щоб завоювати таку жінку не потрібно обмежувати її свободу і намагатися заповнити собою весь її час.

Діва

Жінки-Діви — справжні перфекціоністи. Вони роздивляться у своєму партнері кожну деталь — і хорошу, і погану. Закохати таку в себе за допомогою красивих слів і шикарних подарунків практично неможливо. Діва оцінить тільки реальні вчинки й потім схвалить рішення, чи гідні ви знаходитися поруч з нею. Варто зазначити, що у неврівноважених чоловіків і брехунів шанси нульові. Жінку-Діву може утримати біля себе тільки партнер, який дійсно здатний зробити її життя кращим.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, які знаки зодіаку найбільш спокусливі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини