Головна Новини Дозвілля психологія Названі кращі трав'яні чаї для спокою
commentss НОВИНИ Всі новини

Названі кращі трав'яні чаї для спокою

Трав'яні збори - це натуральне седативний засіб

7 жовтня 2021, 02:20
Поділіться публікацією:

Як захистити себе від щоденних проблем і приймати життя з посмішкою? Таким чином є — це не антидепресанти, аутотренінгу або йога, а просто чай. Випиваючи білий, трав'яний або зелений чай, ви не тільки заспокоїти нерви, але і отримаєте цінний набір вітамінів і мікроелементів, необхідних для повноцінного функціонування організму протягом дня. До речі, на відміну від фармакологічних седативних засобів натуральні не викликають звикання, пише rusteaco.

Названі кращі трав'яні чаї для спокою

Чай (фото з відкритих джерел)


Трав'яні збори — це натуральне седативний засіб. Вони завжди запашні, корисні і мають виражений заспокійливий снодійний ефект.

Мелісса і м'ята. Ці трави швидко знімають стрес і розслаблюють нервову систему
Ромашка має легкий седативний ефект і знімає запалення шлунково-кишкового тракту
Ромашковий відвар, чудовий заспокійливий чай для дітей
Лавандовий чай розслабляє і має вишуканий ніжний смак


Якщо вам потрібен заспокійливий чай на ніч, сміливо купуйте трав'яний збір. А ось вранці, вдень і відразу після обіду можна випити чашечку білого, жовтого або зеленого настою. Коли традиція чаювання увійде у ваше життя, ви будете реагувати на стресові ситуації абсолютно по-іншому.


Нагадаємо, схуднення уві сні — не міф, а нормальний фізіологічний процес. Дослідники з Цукубского університету в Японії з'ясували, що чай улун сприяє розщепленню жирів під час нічного відпочинку. Вчені відзначили, що позбудеться від зайвих кілограмів можна за допомогою чаю улун — унікального продукту, який відрізняється терміном збору, а також особливими технологіями сушіння і обробки. Потрібно перед сном випити дві чашки чаю, і він збільшить процес розщеплення жирів, сприяючи цим схудненню під час сну. Такий висновок експерти зробили на основі результатів дослідження. У добровольців, які перед сном вживали цей напій, дійсно прискорювався обмін речовин в нічний час, і вони ефективніше спалювали калорії, в порівнянні з учасниками, які приймали плацебо. Відзначимо, що цей вид чаю багатий на вітаміни, мінерали, зокрема кальцій, калій, селен, марганець, а також антиоксидантні речовини. Цей напій також використовую для зменшення симптомів хронічних захворювань, зміцнення структури кісткової тканини і поліпшення стан шкіри і зубів.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини