Головна Новини Дозвілля психологія Наскільки шкідливо з'їдати папірець із бажанням на Новий рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Наскільки шкідливо з'їдати папірець із бажанням на Новий рік

Якщо ви теж щороку з'їдаєте папірець із бажанням на Новий рік, то вам слід знати, як це вплине на ваше здоров'я

31 грудня 2021, 23:55
Поділіться публікацією:

Багато хто знає традицію із запаленням бажання, написаного на листочку під бій курантів. Щобільше, дехто навіть виконує цей порядок дій щороку. Але слід розуміти, чи корисно це робити для здоров'я. Якщо ви теж щороку з'їдаєте папірець із бажанням на Новий рік, то вам слід знати, як це вплине на ваше здоров'я. На щастя, Men's Health знає відповідь це питання.

Наскільки шкідливо з'їдати папірець із бажанням на Новий рік

Новий рік - фото з відкритих джерел

За словами фахівця, з'їдений папірець із бажанням шкоди здоров'ю не несе. Вся справа у кількості та періодичності. Хоча папір не вважається їстівним продуктом, але "у тому числі про яке йдеться, і щороку ця традиція шкоди здоров'ю не завдасть", — пояснив експерт. Лікар навіть дав кілька рекомендацій. Наприклад, брати маленький шматочок білого паперу та писати простим олівцем. А все тому, що у чорнилі можуть бути шкідливі барвники.

Також експерт прокоментував традицію дивитись телевізор під час новорічного застілля. З його слів, це шкідлива звичка. Річ у тому, що в такому разі людина захоплена тим, що відбувається на екрані. Відповідно, вона не помічає сигналів насичення і може з'їсти більшу кількість їжі.

Нагадаємо, Новий 2022 рік, який відбувається під знаком Чорного Водяного Тигра, зустріли кілька країн. Де вже почалися святкові веселощі, і хто наступний на черзі? Раніше за Новий рік зустріли жителі держави Кірібаті, яка розташована в центральній частині Тихого океану. Святкові келихи тут підняли близько 12.00 за київським часом. Також одними з перших Новий рік відсвяткували мешканці островів Тонга та Самоа у південно-західній частині Тихого океану.

Незабаром до святкування підключався острів Чатем, що належить Новій Зеландії. Його жителі зустрічали 2022 раніше основних островів держави, оскільки розташовані в іншому часовому поясі. А мешканці самої Нової Зеландії запалили новорічні вогники о 13:00 за київським часом. Тоді ж Новий рік постукав у двері полярників із Південного полюса в Антарктиді.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини