Головна Новини Дозвілля психологія На чому будується сексуальна привабливість: відповідь вчених
commentss НОВИНИ Всі новини

На чому будується сексуальна привабливість: відповідь вчених

Вчені в ході дослідження з'ясували, чим жінки та чоловіки керуються при виборі сексуального партнера

13 червня 2021, 23:55
Поділіться публікацією:

Австралійські дослідники з'ясували, які риси партнера визначають сексуальну привабливість для чоловіків і жінок і як ці переваги здатні змінюватися з віком.

На чому будується сексуальна привабливість: відповідь вчених

на чому будується сексуальна привабливість (фото з відкритих джерел)

Експерти провели масштабні експеримент, участь в якому взяли понад 7 тисяч користувачів австралійського сайту знайомств різного віку (від 18 до 65 років). Вчені попросили добровольців оцінити за 100-бальною шкалою риси потенційних партнерів (за важливістю): вік, статура, інтелектуальні здібності, фінансовий стан, відкритість, привабливість, освіту, довіру та емоційний зв'язок.

Результати дослідження показали, що і для чоловіків, і для жінок при виборі сексуального партнера найбільш важливі такі якості, як привабливість, фізичні особливості, довіра, відкритість і емоційний зв'язок. Але представниці прекрасної статі на 9-14 пунктів вище, ніж чоловіки оцінили такі чинники, як вік, освіта, інтелект і довіру. А ось для сильної статі більш важливу роль грала привабливість і статура потенційної партнерки.

Експеримент також показав, що з віком ці переваги міняються, наприклад, чоловіки стають менш вимогливі до зовнішнього вигляду партнерки й приділяють більше уваги її особистісним характеристикам.

Нагадаємо, що сексуальне життя може йти на спад через багатьох факторів: постійного стресу, депресії, проблем зі здоров'ям. Але є продукти, які сприяють підвищенню лібідо. Що необхідно додати у свій раціон?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на сексуальне бажання жінок впливає безліч факторів, і справа може бути далеко не в партнері. Іноді лібідо знижується і сприяти цьому можуть такі неочевидні причини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини