Головна Новини Дозвілля психологія Мстивість і інші риси Раків
commentss НОВИНИ Всі новини

Мстивість і інші риси Раків

Раки тільки на вигляд такі добрі й безмовні, а ви копиці глибше

24 липня 2021, 21:25 comments1124
Поділіться публікацією:

Рак — найзагадковіший знак Зодіаку. Так кажуть Овни, Леви і навіть незворушні Козероги. Але чи варто спускатися в колодязь водної душі?

Мстивість і інші риси Раків

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

Знахідка 1 — Холоднокровність

"Не може бути!", — закричать всі знайомі Рака. Адже Раки і холоднокровність несумісні: то дуються через дрібниці, то влаштовують істерику на рівному місці. Так, вони здаються дуже імпульсивними. Але в глибині душі Раки — спокійні циніки. Вони дивляться на нас зі свого панцира, як би спостерігаючи за життям з боку, і криво посміхаються — вся ця суєта їм нецікава.

Знахідка 2 — Мстивість

Раки тільки на вигляд такі добрі й безмовні. А ви копиці глибше. Або проведіть експеримент і нанесіть підопічним Місяця образу. А тепер почекайте якийсь час. Повірте, Раки піднесуть помста в холодному вигляді. Ви не зрозумієте, звідки завдано удар, і не зможете звинуватити Раков — водні месники все ретельно спланували і підготували собі алібі.

Знахідка 3 - Хамелеонство

Уявіть собі — Раки вміють підлаштовуватися під обставини і можуть справити потрібне враження (той самий, який ви чекаєте). Можете поспостерігати за раками в незвичній для них обстановці — вони впишуться в неї за секунду і відчуватимуть себе (або робити вигляд) цілком комфортно.

Знахідка 4 — Привязчивість

Да уж, Раки — ще ті прилипали. В хорошому сенсі. Вони дуже швидко прив'язуються до людини і страждають, якщо той не виправдав їхніх сподівань. Але і у відповідь дають багато. Так що якщо ви мрієте про вірних і надійних товаришів, дружите з раками — вони не підведуть (і відправляться за вами хоч на край світу).

Знахідка 5 -Співчуття

Комусь вихованці Місяця можуть здатися черствими і байдужими громадянами. Але це не так — Раки дуже сентиментальні. Вони приймають чужі страждання близько до серця. Але переживають мовчки, адже якщо люди відчують що йде від Раків емпатію, то відразу заллють їм сльозами всю жилетку.

Нагадаємо, гороскоп на липень 2021 року передбачає декільком знакам Зодіаку неймовірне фінансове везіння і успіх.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини