Головна Новини Дозвілля психологія Молодий місяць у серпні: кому зірки обіцяють доленосну зустріч
commentss НОВИНИ Всі новини

Молодий місяць у серпні: кому зірки обіцяють доленосну зустріч

Молодик обіцяє доленосну зустріч відразу чотирьом знакам зодіаку, але не для всіх вона буде мати позитивний результат

17 серпня 2020, 10:32 comments1306
Поділіться публікацією:

Молодик, який слід чекати вже в середу, 19 серпня, може принести великі зміни в життя деяких знаків зодіаку. До людей, народжених під знаками Близнюки, Терези, Скорпріон і Водолій, ці зміни прийдуть разом з новими знайомствами. Про це повідомляє портал slovofraza.

Молодий місяць у серпні: кому зірки обіцяють доленосну зустріч

Молодий місяць

Близнюки

Молодик підготував для Близнюків справжній подарунок. Вони зможуть зустріти справжнього друга. Взаємна дружня симпатія виникне між вами миттєво. Будьте ініціативні та не упустіть нагоди продовжити спілкування. Ця людина в майбутньому буде не просто вашим другом, але і наставником по життю.

Терези

Приємний сюрприз чекає на одиноких представників цього знака зодіаку. Вони нарешті зможуть зустріти свою справжню любов. Причому відбудеться це в несподіваному місці й за досить незвичних обставин. Так що краще з радістю приймати всі запрошення від родичів і друзів і пробувати щось нове. Свою людину ви зможете розпізнати в натовпі з тисячі.

Скорпіон

Скорпіонам Молодик теж підготував фатальну зустріч. У вашому житті з'явиться людина, яка моментально запаморочить вам голову. І все ж від неї варто триматися подалі. Швидше за все, у ваше життя намагається пробратися маніпулятор через якого ви будете страждати ще дуже довго.

Водолій

У період Нового місяця в житті Водоліїв можуть трапитися швидкі та кардинальні зміни. На вашому горизонті з'явиться людина, яка зможе розкрити ваш потенціал і вирвати вас з сірих буднів. Можливо, у вас з'явиться шанс спробувати себе в абсолютно новій сфері, від якого ви, звичайно ж, не повинні відмовлятися.

Раніше "Коментарі" також розповідали, що обіцяють зірки для кожного знака зодіаку на понеділок, 17 серпня.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини