Головна Новини Дозвілля психологія Любителі пригубити: астрологи назвали найбільш питущі знаки зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Любителі пригубити: астрологи назвали найбільш питущі знаки зодіаку

Для цих знаків зодіаку не існує відчуття міри в алкоголі

23 серпня 2020, 03:31 comments1242
Поділіться публікацією:

Характер людини багато в чому визначають зірки, під якими вона народжена. Це стосується і ставлення до алкоголю. Існує три знаки зодіаку, яким складно вчасно зупинитися. Особливо обережними зі спиртними напоями слід бути Овнам, Рибам і Скорпіонам, пише Slovofraza.

Любителі пригубити: астрологи назвали найбільш питущі знаки зодіаку

Самые пьющие знаки зодиака. Фото: Apelöga/imagebank.sweden.se

Овен

Овни — це найчастіше досить товариські люди, які люблять галасливі компанії, приятельські посиденьки і всілякі вечірки. Вони намагаються відвідувати їх якомога частіше. Або ж влаштовують самі. При цьому обов'язковим атрибутом буде алкоголь. Овнам складно відмовитися від чергового коктейлю або ж чого-небудь міцнішого. Алкоголю в їхньому житті досить багато. Та от самі представники цього знака зодіаку ніколи не визнають, що десь переборщили зі спиртним, якщо таке трапиться.

Риби

Риби займають друге місце в рейтингу найбільш питущих. Для них запальні вечірки і всілякі тусовки — також невід'ємна частина життя. Щоб відчувати себе залученими в атмосферу свята, Рибам обов'язково потрібно випити. Найчастіше — багато випити. Але потрібно віддати належне представникам цього знаку зодіаку — перебуваючи під впливом спиртного, Риби прекрасно себе контролюють.

Скорпіон

А ось про Скорпіона так не скажеш. Самоконтроль — це не їхній коник. А якщо ще в справу вступає алкоголь, то чекай біди. Представники цього знака зодіаку не знають, що таке міра. Вони завжди будуть раді скласти компанію і випити келишок-другий, навіть коли робити цього і не варто було б. Природно, все це рано чи пізно обертається для них неприємними наслідками. Так що головне завдання для Скорпіона — тренувати силу волі.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, які знаки зодіаку найбільш ледачі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини