Головна Новини Дозвілля психологія 3 знаки Зодіаку, які можуть зраджувати багато років, але так і не бути спійманими
commentss НОВИНИ Всі новини

3 знаки Зодіаку, які можуть зраджувати багато років, але так і не бути спійманими

Якщо чоловік жодного разу не попався, значить, він вас любить і дорожить відносинами. Не поспішайте звинувачувати його у брехні

28 лютого 2021, 14:43 comments84598
Поділіться публікацією:
Зрадник-Рак


3 знаки Зодіаку, які можуть зраджувати багато років, але так і не бути спійманими

Фото: kolobok.ua

Спіймати обманщика Рака практично неможливо. Якщо Рак вирішив гуляти з іншою людиною, ви не знайдете підтвердження зради в його телефоні. Найчастіше, Раки завбачливі, і у нього в запасі завжди є кілька таємних телефонів. Все листування вони видаляють. Це, до речі, стосується не тільки чоловіків-зрадників, а й жінок. І навіть якщо станеться диво, і дружина застане Рака в обіймах іншого, водний хитрун зуміє викрутитися: він, мовляв, жертва змови, та й взагалі це не він, а його брат-близнюк.

Зрадник-Лев

Леви — владний впевнений в собі знак зодіаку завжди зможе вам придумати, що відповісти про зраду. Зрадники цього знака Зодіаку дуже люблять красивих людей, і готові швидко вирішиться на зраду, якщо зустрічають людину, який звернув на себе увагу. Ви знайшли в його машині презервативи? Зрадник-Лев швидко викрутиться із ситуації. Аж до того, що він просто він хотів налити в них води і позбавитися, кидаючи кульки з балкона. У Льва заготовлена тисяча відмазок на будь-які приводи.

Зрадник-Стрілець

Якщо зрадник-Стрілець не попався, це не означає, що нічого не було. Стрілець — вогненний знак і пристрасть у нього в крові, побут через кілька буквально років починає його з'їдати. Однак цей знак зодіаку не буде опускатися до банальних зрад, наприклад, чоловік-Стрілець дуже ретельно підбирає своїх коханок. Це не буде випадкова дівчина в кафе, тільки перевірені і найчастіше заміжні дами.

Якщо чоловік жодного разу не попався, значить, він вас любить і дорожить відносинами. Не поспішайте звинувачувати його у брехні, адже досить поглянути в кристально чесні очі чоловіка, щоб зрозуміти — ви єдина.

Нагадаємо, 28 лютого почуття поступово поліпшуватиметься. Не залишайте без уваги дітей-підлітків.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини