Головна Новини Дозвілля психологія 5 способів підняти собі настрій від відомої української моделі
commentss НОВИНИ Всі новини

5 способів підняти собі настрій від відомої української моделі

Аби постійно бути в хорошому настрої, змініть своє ставлення до світу та людей

4 грудня 2020, 13:25
Поділіться публікацією:

Інколи зовнішні фактори заганяють нас в депресію та змушують сумувати. Відома українська модель Алла Костромічова на своїй сторінці в Інстаграмі опублікувала кілька перевірених порад, як боротися з поганим настроєм та залишатися на позитивній хвилі при будь-якій умові.

5 способів підняти собі настрій від відомої української моделі

5 способів підняти собі настрій від відомої української моделі. Фото: znaj.ua

1. Медитуйте

Кожного дня вставайте раніше та знаходьте час, щоб помедитувати. Медитація дарує спокій, прибирає всі зайві думки та налаштовує на позитив. До того ж, медитуючи, ви знаходите гармонію та краще починаєте розуміти себе.

2. Читайте мотиваційну літературу

Почніть читати книги про історії успіху, психологію, яка закликає бути сильним та легше реагувати на події. Така література повністю змінює світогляд та допомагає сподіватися на краще.

3. Будьте вдячними

Дякуйте за кожні дрібниці. Помічайте добро інших та даруйте своє добро. Це кардинально змінить вашу думку про світ та підійматиме настрій.

4. Проявляйте турботу до інших

Почніть ставитися до людей по-інакшому. Робіть їм компліменти, допомагайте, даруйте щось приємне. Так ви налагодите позитивну атмосферу довкола себе. Люди, з якими ви поводитеся турботливо, запам’ятають вас та будуть ставитися прихильніше.

5. Не очікуйте зайвого

Якщо ви постійно очікуватимете більшого від людини чи події, колись вам доведеться розчаруватися. Тож розраховуйте тільки на себе та не будуйте повітряних замків.

Сайт “Коментарі” бажає вам позитиву та рекомендує ознайомитися з книгами, які допоможуть прокачати свій IQ в короткі терміни. Ця література поліпшить вашу здатність мислити.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини