Головна Новини Дозвілля психологія 5 речей, які про вас розповість тіло
commentss НОВИНИ Всі новини

5 речей, які про вас розповість тіло

У соціальному, романтичному або професійному контексті те, що ви «говорите» своїм тілом, може чинити більший вплив, ніж слова, вимовлені вами. Люди чують тільки 5% того, що ви говорите, але зчитують більше 70% інформації з вашого тіла. Невербальне спілкування набагато важливіше, ніж ви думаєте, і може мати велике значення у всіх видах взаємодії.

4 листопада 2020, 17:12
Поділіться публікацією:


5 речей, які про вас розповість тіло

Фото: skyteach.ru

Наскільки ви зосереджені

Є два ключових сигнали, які вказують на те, що ви зосереджені при спілкуванні зі співрозмовником: зоровий контакт і кивки головою. Ви коли-небудь розмовляли з кимось, хто на вас не дивився? Ймовірно, це породило почуття, що вас і зовсім не слухають. Зоровий контакт і кивки головою — простий, але дієвий спосіб подарувати комусь своє визнання і підтримку.

Наскільки ви відкриті

Коли ви стоїте або сидите, руки з боків, ноги не схрещені, а плечі і ступні спрямовані в бік людини, з якою ви говорите — ви повністю відкриті і доступні для діалогу. Звичайно, така поза також може змусити вас почувати себе більш вразливою, але в таких ситуаціях, як романтичні побачення, це хороший спосіб показати свою зацікавленість.

Наскільки ви впевнені в собі

Чим рівніше ви стоїте, тим впевненіше виглядаєте. Отже, зробіть так, як говорила ваша мама — встаньте прямо, розправивши плечі.

Наскільки сильно ви нервуєте

Перебирання локонів волосся — явна ознака того, що ви нервуєте або відчуваєте дискомфорт. Під час переговорів або презентації у вас може виникнути спокуса возитися зі своїми нотатками, клацати кісточками пальців або ручкою — всі ці дії говорять про те, що ви переживаєте.

Наскільки ви мотивовані

Важливо пам'ятати про енергію і зусилля, що стоять за жестом. Візьмемо, наприклад, підйом руки: підніміть руку швидко й сильно, і ви будете виглядати впевненим і мотивованим, але підійміть її повільно і мляво — це розповість про невпевненість і нерішучість. Розмовляючи з іншими людьми, яких ви намагаєтеся мотивувати, зосереджуйтесь на сильних жестах і навмисно рухайте руками вгору.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини