Головна Новини Дозвілля психологія 5 порад, як прожити 2021 рік здоровою та щасливою людиною
commentss НОВИНИ Всі новини

5 порад, як прожити 2021 рік здоровою та щасливою людиною

Експерти пропонують повністю здійснимі способи, які допоможуть почати рік зі здорового старту

18 грудня 2020, 15:58
Поділіться публікацією:


5 порад, як прожити 2021 рік здоровою та щасливою людиною

Фото: i-w-t.org

Пообіцяйте собі, що цей рік буде відрізнятися від попередніх, і слідуйте плану, який допоможе зберегти витривалість, енергію і примножить здоров'я та щастя. П'ять розумних порад, як почати 2021 рік.

Встановіть мікромету

Незалежно від того, що вас мотивує, переглянете свої життєві цінності та працюйте в напрямку зміни. Експерти радять: почніть з малого. Досягнення маленьких цілей, зрештою, приведе вас до досягнення більших. Пам'ятайте: хвилина складається з миттєвостей, а ваше життя — з хвилин.

Ваша активність протягом дня

Мами найчастіше займаються активною діяльністю вранці, що може привести до істотного спаду запасів енергії у другій половині дня. Причиною може бути як зневоднення організму, так і недостача сну в нічний час. Як тільки ви відчуваєте, що насувається спад активності, знайдіть спосіб, який найкраще вам підходить — відкладіть роботу на пів години і погуляйте на свіжому повітрі, пийте більше води, або задовольніть свій апетит за допомогою здорових закусок, таких як мигдаль або грецький йогурт.

Вода і ще раз вода!

Експерти радять пити в день стільки чистої води, скільки ви тільки можете. Ваше тіло може обдурити вас, змушуючи думати, що ви голодні, коли як насправді ви зневоднені. Симптомами зневоднення є млявість, апатія, відсутність концентрації, нервозність і блідість.

Запустіть звичку пити смузі

Приготування смузі не займає багато часу і має багато здорових пріоритетів. Смузі — напій, повний клітковини, корисних фруктів і овочів, а також інших необхідних поживних речовин. Ці солодкі напої ідеально підходять для сніданку, легкого обіду або живильного перекусу.

Робіть випадкові акти доброти

Як пояснюють експерти, випадкові акти доброти можуть не тільки підняти ваш настрій, але і знизити кров'яний тиск, і в цілому просто зробити вас щасливішими. Залучіть до цього заняття своїх дітей. Можливість дарувати добро іншим людям працює не тільки в інтересах цих людей, але і в нашу користь теж — це моментально покращує настрій, змушуючи відчувати себе щасливим!



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини