Головна Новини Дозвілля психологія Коли ти нещасливий: три головні ознаки того, що тобі потрібна підтримка
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли ти нещасливий: три головні ознаки того, що тобі потрібна підтримка

Іноді хочеться просто викласти співрозмовнику все, що накипіло

31 липня 2020, 12:46 comments1131
Поділіться публікацією:
Якщо на питання "як справи" хочеться викласти співрозмовнику все і відразу — ти явно потребуєш підтримки і поради. Постійно замикатися в собі і чекати, що все владнається само собою, не можна (особливо в цей тривожний "коронавірусний" час), адже рано чи пізно доведеться звернутися за допомогою. За допомогою порталу mport ми розповімо тобі про три вірних ознаки того, що ти не щасливий.
У тебе проблеми зі здоров'ям
Все зазвичай взаємопов'язано, і стримування емоцій негайно позначається на самопочутті. Можливо, причина головного болю — зовсім не постійна робота, а намагання стримати свої почуття всередині і не висловлювати їх? Можливо, і депресія не сама по собі з'явилася? Визнання проблеми — вже ключ до її вирішення. Поділися з кимось близьким, це допоможе хоча б трохи скинути з себе тягар і відновити внутрішній баланс.
Усвідомлення, що треба поліпшити відносини
Здорові відносини — це діалог. Якщо не ділишся своїми почуттями та відчуттями, то буквально відштовхуєш близьких і здійснюєш помилку, вважаючи, що людина і так прекрасно знає, що з тобою. Не всі у світі екстрасенси — твої думки прочитати не вийде. Отож якщо тебе щось турбує, варто про це поговорити. Так відносини поліпшуються: шляхом переговорів, а не мовчання.
Розуміння, що заслуговуєш бути щасливим
Адепти позитивної психології стверджують: кожен з нас заслуговує на щастя. В принципі, так воно і є, і треба радіти хоча б маленьким досягненням, адже саме вони впливають на життя. Коротше, візьми під контроль свої емоції і постарайся подивитися на все під іншим кутом: все, що не робиться, на краще. Радій життю, і воно постарається для тебе.
Також видання "Коментарі" розповість про п'ять фактів про щастя.

Коли ти нещасливий: три головні ознаки того, що тобі потрібна підтримка



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини