Головна Новини Дозвілля психологія Як побороти свої страхи або чим корисне святкування Хелловіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Як побороти свої страхи або чим корисне святкування Хелловіна

Хелловін - це не просто черговий привід розважитися, але і дійсно корисне свято

27 жовтня 2020, 15:06
Поділіться публікацією:

Експерти з Університету Джорджа Вашингтона заявляють, що Хелловін — це не просто ще один привід влаштувати грандіозну вечірку, а  також можливість отримати з цього свята користь для себе. Про це пише видання lux.

Як побороти свої страхи або чим корисне святкування Хелловіна

Чим корисне святкування Хеллоуїна. Фото: lux.fm

Психологи розповідають, що це загадкове і "страшне" свято допомагає людині поглянути на свої страхи трохи з іншого боку, сприймаючи їх з гумором. Так відбувається тому, що у людей з'являється шанс подивитися прямо в очі страху, але в комфортних для себе умовах. Наприклад, якщо хтось сильно боїться павуків, то він може зайти в кімнату з іграшковими павуками, що дозволить йому трохи подолати свою боязнь.

Фахівці кажуть, що навіть костюм ми вибираємо той, який на підсвідомому рівні може викликати в нас страх. Тому вони прийшли до висновку, що за допомогою такої ненав'язливої та легкої форми можна побороти свої страхи, відриваючи в собі нові риси характеру, які раніше просто "дрімали".

До того ж Хелловін налаштовує людей на відверті розмови, коли набагато легше розповісти співрозмовнику про свої слабкості та комплекси.

Раніше "Коментарі" писали, декор їжі на Хелловін 2020. Хоч це свято більше популярне в Америці, українці останні кілька років теж почали активно його святкувати, тому як є в ньому якась загадковість і незвичайність. Хелловін варто святкувати хоча б через те, що з'являється прекрасна можливість влаштувати веселу і "найстрашнішу" в році вечірку. То чому б не подбати заздалегідь про святковий стіл, підглянувши найбільш креативні ідеї страв?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини