Головна Новини Дозвілля психологія Їх краще уникати: які знаки Зодіаку мають погану енергетику
commentss НОВИНИ Всі новини

Їх краще уникати: які знаки Зодіаку мають погану енергетику

Астрологи назвали представників зодіакального кола, з якими потрібно бути обережнішими, тому що вони мають погану енергетику

17 березня 2022, 05:30 comments1311
Поділіться публікацією:

Є люди з дуже складним характером, з якими важко налагодити комунікацію та довго перебувати в їхній компанії, бо виникає почуття повного спустошення. Астрологи виділили кілька знаків зодіаку, які можуть виділяти погану енергетику.

Їх краще уникати: які знаки Зодіаку мають погану енергетику

Хто зі знаків Зодіаку має погану енергетику (фото з відкритих джерел)

Діва

Представники цього знаку люблять критикувати та вказувати людям на їхні помилки. Часто песимістичний характер змушує Дів бачити недоліки у всіх та скрізь. Експерти кажуть, що цей знак здатний придушити ауру людини та викликати негативні емоції. А ще Діви не довіряють людям, тому беруть на себе відповідальність у будь-якій справі, розуміючи, що зроблять усе набагато краще за інших.

Рак

Люди, які народилися під цим знаком, здатні морально виснажувати оточуючих людей, особливо коли у Раків поганий настрій. Вони вихлюпують негативні емоції й хочуть, щоб інші їх розділили, тому часто називають "токсичними" людьми.

Козоріг

Цей знак досить впертий і хоче, щоб усе було так, як він вирішив. Козероги можуть бути нервовими, вибуховими та конфліктами, коли справи йдуть не так, як було заплановано. У таких ситуаціях навколишні люди поглинають весь негатив, що виходить від Козерогів.

Скорпіон

Представники цього знака вміють маніпулювати людьми та майстерно користуються цією навичкою. При сварці з якоюсь людиною Скорпіон докладе багато зусиль, щоб ускладнити життя своєму кривднику. Після спілкування з цим знаком Зодіаку люди можуть скаржитися на мігрень і відсутність енергії.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що астрологи назвали три знаки Зодіаку, які є головними панікерами. Хто вони?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини