Головна Новини Дозвілля психологія Хто зможе розбагатіти у 2022 році: прогноз астролога
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто зможе розбагатіти у 2022 році: прогноз астролога

Астролог Олена Очеретна розповіла, яким знакам Зодіаку 2022 рік принесе удачу та фінансовий успіх

26 грудня 2021, 08:25 comments1476
Поділіться публікацією:

Наближається Новий 2022 рік, і кожен сподівається на те, що він принесе удачу та фінансовий добробут. Але, за словами астролога Олени Очеретної, фортуна буде на боці лише у представників чотирьох знаків Зодіаку.

Хто зможе розбагатіти у 2022 році: прогноз астролога

Хто зможе розбагатіти у 2022 році (фото з відкритих джерел)

Тельці

У 2022 році Тельцям вдасться накопичити хороший капітал, але не можна покладатися тільки на зірки та удачу, адже, щоб міцно стояти на ногах, потрібно працювати. Представникам цього знака Зодіаку радять навчитися грамотно розпоряджатися своїм бюджетом: не просто витрачати з розумом, а й намагатися вкладати. Якщо Тельці планували інвестувати гроші у якийсь проєкт, то 2022 рік – ідеальний час, щоб реалізувати свої бажання.

Діва

Вдалим 2022 стане і для тих, хто народився під знаком Діви. У них буде можливість накопичити кошти, бо гроші приходитимуть із нових джерел. Але вже настав час подумати про те, що могло б вам принести додатковий заробіток. За словами астролога, варто звернути увагу на сферу продажу.

Скорпіон

До представників цього знаку Зодіаку гроші можуть прийти зовсім несподівано, у тому числі від всіляких криз і ризиків. Якщо Скорпіони планували у 2022 році вкласти кудись свої кошти, то астролог радить звернути увагу на ті напрями, які мають попит у кризових обставинах. А ще хороший дохід може принести страхування чи робота з металами.

Риби

Наступного року успіх буде також на боці Риб. Експерт зазначила, що представникам цього знака навіть не доведеться особливо напружуватися, щоб отримати грошовий бонус від нового господаря року – Чорного Водяного Тигра. Додатковий заробіток можуть принести сфери мистецтва, психологія або фотографія.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як "обнулитися" до Нового року, щоб зустріти кохання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини