Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на вівторок, 18 травня, для кожного знака Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на вівторок, 18 травня, для кожного знака Зодіаку

День сприятливий для активного відпочинку, фізичних навантажень, прогулянок, нових знайомств

18 травня 2021, 06:45
Поділіться публікацією:

Овен

Гороскоп на вівторок, 18 травня, для кожного знака Зодіаку

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

Цей день краще присвятити справам, які вже розпочаті й вимагають швидкого завершення. Можливі неприємні звістки. Цілком імовірним є серйозний конфлікт з особою протилежної статі.

Телець

День відзначений досягненням успіху в різних ділових операціях. Вони будуть не дуже складними, але зате й не слід очікувати великого прибутку. Зверніть увагу на прикмети.

Близнюки

Можливо, сьогодні вам пощастить вирішити проблеми, які не покидали вас протягом останніх днів. Спробуйте реалізувати задумане новими методами або з іншими партнерами.

Рак

Несприятливий день для комерційної діяльності та укладення фінансових угод. Прорахуйте свої можливі витрати і реальні доходи: це допоможе вам ефективно вирішити всі господарські питання.

Лев

Цей день має негативні тенденції — руйнування, катастрофи, аварії. Необхідно бути гранично уважними, не надавати дітям повну свободу дій, подбати про старше покоління родичів.

Діва

День сприятливий для активного відпочинку, фізичних навантажень, прогулянок, нових знайомств. Гарний час для наведення порядку в паперах, справах, для початку ремонту або благоустрою.

Терези

Життєвий потенціал Терезів сьогодні на високому рівні. Творчий порив і натхнення, реалізовані в цей день, можуть піднести вас на нові, раніше недосяжні висоти. Хороший день для колективних занять, спілкування.

Скорпіон

Не можна відмовляти в проханнях, проявляти жадібність, егоїзм. Рекомендується жертвувати, радити і прислухатися до порад. Не виключено, що багато Скорпіони відновлять дружбу з тими, з ким відносини довгий час не ладналися.

Стрілець

Сприятливий день для людей мистецтва, науки. Зірки налаштовані до вас прихильно. Не виключено, що за допомогою друзів або впливового покровителя вам вдасться створити якусь стартову площадку для майбутніх успіхів.

Козеріг

Пасивний, важкий день. Нічого нового не робіть. Займайтеся повсякденними, поточними справами. Козероги, хворі в цей день, з великими труднощами впорається з недугою.

Водолій

Важкий день для чоловіків-Водоліїв. Можливі проблеми виникнуть з вини самого Водолія, особливо якщо він виявиться в сфері фатальних впливів, залежно від обставин і матеріальної сторони життя.

Риби

Вас чекає звичайний трудовий день. Щоб утримати удачу, багатьом представникам даного знаку потрібно визначити межі своїх досягнень, зміцнитися на завойованих позиціях і намагатися не пускати на свою територію метушливих, заздрісних і агресивних людей.

Нагадаємо, актуальний гороскоп на цей тиждень має позитивний прогноз для представників різних знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що чекає саме вас 17 — 23 травня 2021, передає Радіо Maximum. Що ж зірки прогнозують для вас.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини