Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на вівторок, 17 серпня, для кожного знака Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на вівторок, 17 серпня, для кожного знака Зодіаку

Сприятливий день для встановлення ділових контактів, укладення шлюбу

17 серпня 2021, 07:37 comments1244
Поділіться публікацією:

Овен

Гороскоп на вівторок, 17 серпня, для кожного знака Зодіаку

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

Сьогодні будьте обережні — можливі нервові зриви. Чи не переоцінюйте свої сили та можливості, вони не безмежні. Займайтеся старими справами, не намагайтеся будувати нових планів. Вірогідні розбіжності, які можуть призвести до повного розриву відносин. Будьте уважні до своїх коханих.

Телець

Вам протипоказані колективна праця, зустрічі, переговори або поїздки, інакше ви приречені на невдачі. Вірогідні розбіжності, які можуть привести до повного розриву відносин.

Близнюки

Вам піде на користь відвідування храму. Сприятливий день для встановлення ділових контактів, укладення шлюбу. У жінок-Близнюків посилиться інтуїція, завдяки якій їм вдасться правильно оцінити ситуацію і прийняти правильні рішення. Суєта і борги, що накопичилися завадять позитивні зміни.

Рак

Сприятливий день для творчої діяльності, обміну інформацією та досвідом роботи. День обіцяє бути насиченим цікавими подіями та в особистому житті. Сьогодні ви можете розраховувати на допомогу близьких людей.

Лев

День буде дуже сприятливий для угод, укладання договорів, відряджень. Зірки радять утриматися від експериментів і діяти старими, давно перевіреними способами. Постарайтеся пробачити завдані вам образи. Не звертайте уваги на дрібні неприємності — пройде час, і все владнається. Посилиться інтуїція. Можливі віщі сни.

Діва

Сьогодні уникайте подвійності. Бажання "загребти жар чужими руками" вкотре доведе до зривів у відносинах із колегами по роботі й близькими людьми. Другу половину дня присвятіть власного здоров'я і підтримці хорошої робочої форми.

Терези

Не призначайте ніяких ділових зустрічей, оскільки з принципових питань буде надзвичайно важко прийти до спільної думки з партнерами. Складно сконцентрувати увагу, зосередитися. Ваше ставлення до близьких буде відрізнятися невиправданої різкості. Тримайте себе в руках, не допускаючи зривів. Велика ймовірність захворювань і нещасних випадків.

Скорпіон

У цей день зірки рекомендують засукати рукава та енергійно взятися за що-небудь новеньке. Не виключено, що у вас з'явиться можливість зав'язати серйозні стосунки з представниками протилежної статі. Але остерігайтеся занадто романтичних пригод, які можуть мати небажані наслідки.

Стрілець

День накопичення інформації та планування нових справ. Не виключені цікаві пропозиції з боку керівництва, отримання винагороди, втілення в життя самих незвичайних і таємних бажань. Творчим людям будуть супроводжувати натхнення та успіх.

Козоріг

Сьогодні ризиковані справи не принесуть вигоди. Безініціативність і слабовільних людей чекають проблеми з реалізацією планів і ідей, конфлікти з партнерами, погіршення матеріального становища та стану здоров'я. Вас будуть коробить грубість і хамство навколишніх вас людей.

Водолій

Ваші ініціативність, рішучість і дипломатичність сприятимуть в справах і сімейних відносинах. Тому не відкладайте розв'язання проблем на завтра. День сприятливий для судових справ, ділових контактів, укладення шлюбу, зачаття.

Риби

Перша половина дня буде насичена енергією, позитивними емоціями. Вона пройде в благотворному дружньому і діловому спілкуванні. Але до вечора ви залишитеся незадоволені собою. Можливо, ця нудьга принесе вам деяку користь, змусивши замислитися над вічними питаннями.

Нагадаємо, актуальний гороскоп на цей тиждень має позитивний прогноз для представників різних знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що чекає саме вас 16-22 серпня 2021 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини