Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на вівторок 16 лютого
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на вівторок 16 лютого

Уникайте конфліктних ситуацій, стримуйте свої емоції, щоб в черговий раз не допустити зривів у відносинах з колегами по роботі і знайомими

16 лютого 2021, 05:51 comments8561
Поділіться публікацією:

Гороскоп на вівторок, 16 лютого для кожного знака Зодіаку

Гороскоп на вівторок 16 лютого

Гороскоп. Фото kolobok.ua

Овен

Не беріться за проекти, в яких погано розбираєтеся. Вас можуть обдурити з прибутком і фінансовими витратами. Відкладіть ділові зустрічі до кращих часів. Не можна розслаблятися, плакати і сердитися.

Телець

Для вас може бути важкий день: неприємності, скандали на роботі і вдома можуть зіпсувати ваш настрій. Можуть також статися розмальовки з оточуючими, які вирішаться не на вашу користь. Однак не засмучуйтеся, особливо якщо з вами поруч будуть надійні друзі.

Близнюки

Фінансова удача сьогодні буде на вашому боці. Намагайтеся не упустити можливість заробити. Конфліктна ситуація в сім'ї може мати небезпечні і драматичні наслідки. Подумайте про своїх дітей.

Рак

Нестійкий настрій може зіпсувати настрій вашим близьким. Не виключено, що всі втомилися від ваших емоційних сплесків, постійного невдоволення і примх.

Лев

Не чекайте швидкий прибуток, потрібно докласти трохи зусиль для хорошого результату. Для досягнення успіху вам будуть необхідні завзятість, стабільність і дисциплінованість.

Діва

У вас можуть бути незаплановані витрати. Проявляйте характер в побуті, інакше розчиніться в своїх близьких. Ймовірно, що сьогодні ваші дії і думки прийдуть в суперечність із загальноприйнятими засадами. Не піддавайтеся впливу ззовні.

Терези

Намагайтеся планувати витрати, інакше незаплановані витрати можуть вас засмутити. Дійте енергійно і цілеспрямовано. Цілком ймовірно, що відносини з вищестоящими людьми, від яких залежить ваше становище, зміняться в гірший бік.

Скорпіон

Постарайтеся забути минулі образи і почати з нового аркуша, якщо ви дорожите своєю половинкою. Після конфліктів в недавньому минулому цей день можна назвати днем перемир'я.

Стрілець

Тримайте гаманець ближче до себе. Можуть бути фінансові втрати протягом дня. У літніх і ослаблених Стрільців можуть виникнути загострення хронічних захворювань.

Козоріг

Не виключені цікаві пропозиції з боку керівництва. Однак зірки рекомендують бути дуже обережними при укладанні фінансових угод.

Водолій

Уникайте конфліктних ситуацій, стримуйте свої емоції, щоб в черговий раз не допустити зривів у відносинах.

Риби

Можливо, численні фантазії прийдуть вам в голову. Але ви ризикуєте піддатися ілюзіям, чуттєвих насолод, які можуть залишити неприємний слід у вашій пам'яті.

Нагадаємо, будьте уважні при розрахунках в магазині, оскільки є небезпека стати жертвою обману або крадіжки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини