Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на тиждень для всіх знаків зодіаку: кому досягти успіху допоможе флірт
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на тиждень для всіх знаків зодіаку: кому досягти успіху допоможе флірт

Гороскоп на тиждень: Близнюкам варто довіряти інтуїції, а Левам гарненько відпочити

27 липня 2020, 11:56
Поділіться публікацією:








Тиждень з 27 липня по 2 серпня успішний для того, щоб завершити всі проекти, які ви відклали в сторону або не змогли закінчити раніше. Про це розповіла астролог Марина Скаді.

Гороскоп на тиждень для всіх знаків зодіаку: кому досягти успіху допоможе флірт

Фото: radiotrek.rv.ua


Овен

Долати всі перешкоди вам допоможуть ваша життєрадісність та  енергійність. Всесвіт буде заохочувати будь-яку вашу ініціативу. Але затягувати з виконанням завдань не варто. Чим швидше ви будете справлятися з усім, тим краще.


Телець

На цьому тижні ваша привабливість і чарівність будуть вашим головним інструментом. З їхньою допомогою ви зможете досягти всього, чого забажаєте. Будь-який флірт може закінчитися успіхом. Причому, не тільки в любовних справах.


Близнюки

Ваша інтуїція буде працювати на повну котушку. У багатьох питаннях слід довіряти саме емоціям і підсвідомості, а не розуму. Також у цей період ви будете вкрай чутливі до того, що про вас будуть говорити люди. Якщо є можливість, влаштуйте собі невеликий відпочинок — моральний і фізичний.


Рак

Не потрібно занадто жорстко реагувати на зовнішні подразники. Така емоційна обстановка не сприятиме діловому спілкуванню та вирішенню важливих проблем. Також зараз потрібно утриматися від будь-яких дій, пов'язаних з нерухомістю: ремонтом, покупкою або продажем.


Лев

Цей період більше підходить для розваг і відпочинку, ніж для роботи і ділових переговорів. Якщо дозволите зробити собі перепочинок, зможете поповнити запаси життєвої енергії і творчого натхнення.


Діва

Якщо вам потрібно провести ділові переговори, то краще призначити їх саме на цей тиждень. Ви будете звучати максимально переконливо і зможете чітко висловити свою позицію. Також з вас вийде чудовий організатор, який зможе об'єднати команду навколо вирішення важливих питань.


Терези

Вам варто бути максимально активними, пропонувати багато ідей і намагатися втілити в життя кращі з них. Зараз ви будете сповнені натхнення. Також на цьому тижні краще вирішити питання, пов'язані з податками і спадщиною.


Скорпіон

Тиждень сприятиме тим, хто вирішить навести лад в офісі або змінити підхід до роботи з колегами. Зараз ви можете отримати дуже вигідні і прибуткові пропозиції. Але успіх прийде, насамперед, до тих, хто буде вести чесну гру.


Стрілець

Вам зараз варто подбати про свій організм. Можна пройти оздоровчі процедури або ж просто зайнятися спортом. У питаннях кар'єри і фінансів краще дотримуватися субординації.


Козеріг

Вам зараз не варто бути дуже відвертими. Слідкуйте за тим, що говорите. Інакше в майбутньому ваша балакучість може негативно позначитися на репутації. Також для вас настає сприятливий час для будь-яких фінансових вкладень в міжнародні проекти.


Водолій

Ваша прямота може стати джерелом конфлікту. Тому в деяких питаннях краще все ж себе стримувати. М'якшими слід бути і зі своєю другою половинкою. Є всі шанси вивести ваші стосунки на новий рівень.


Риби

На цьому тижні може виникнути плутанина в домашніх справах і стосунках з другою половинкою. Щоб уникнути конфліктних ситуацій, потрібно мислити спокійно, все обдумувати на перед і діяти практично.


Раніше "Коментарі" розповідали про те, який прогноз зробили астрологи для всіх знаків зодіаку на понеділок, 27 липня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини