Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на суботу, 29 травня, для кожного знака Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на суботу, 29 травня, для кожного знака Зодіаку

Сьогодні ви можете відчути потребу у відпочинку, хоча навряд чи вам вдасться розслабитися

29 травня 2021, 06:22 comments10360
Поділіться публікацією:

Овен

Гороскоп на суботу, 29 травня, для кожного знака Зодіаку

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

Нестабільне психоемоційний стан може на якийсь час зникнути. Найбільш складні питання врегульовуються, як вам здасться, самі по собі. Сприятливі поїздки, творчі зустрічі, контакти на всіх рівнях.

Телець

Критичний день, який може призвести до труднощів в особистому житті і ускладненнями в спілкуванні з друзями і родичами. Шукайте способи зміцнення власних позицій, проявляйте ініціативу і наполегливість. Несподівана перешкода, пов'язане з підступами недругів, може позначитися на досягненні поставлених цілей.

Близнюки

Життєвий потенціал на високому рівні, зростають сексуальна потенція, інтуїція, однак незавершені справи, неприємна звістка або проблеми в особистому житті не дадуть вам сьогодні повноцінно відпочити.

Рак

Цей день відзначений зростанням життєвої сили до кульмінаційної точки. Корисні фізична праця, заняття спортом. Сприятливо починати курс оздоровлення, давати в борг, робити подарунки.

Лев

Сьогодні ви можете відчути потребу у відпочинку, хоча навряд чи вам вдасться розслабитися. Вірогідні події або звістки, які благотворно позначаться на вашому настрої і самопочутті.

Діва

Не виключено, що саме сьогодні почнеться період, пов'язаний з духовним зростанням, визначенням пріоритетів і вмінням правильно направляти свою енергію. Імовірний успіх, який буде визначений вірною оцінкою ситуації, умінням встановлювати необхідні зв'язки і досягати мети з мінімальними зусиллями.

Терези


Сьогодні може статися щось, що серйозно вплине на ваші справи або стан здоров'я. Розбіжності, впертість у відстоюванні своєї думки або небажання прислухатися до доводів партнера порушать рівновагу і довірчу обстановку.

Скорпіон

Ваші дипломатичність і вміння прощати помилки можуть створити сприятливі умови для зміцнення сімейного комфорту або матеріального добробуту. Однак ваш життєвий потенціал такий високий, що вам буде складно об'єктивно оцінити стан речей або справжнє ставлення до вас партнера.

Стрілець

Початок дня потребує прийняття важливих рішень в особистому житті. Сьогодні цілком можливі серйозні зміни: як позитивні, так і негативні. Може трапитися і так, що ви припините всі відносини з партнером або, навпаки, знайдете гармонію і радість.

Козоріг

Доля як і раніше перевіряє вашу витримку, цілеспрямованість, вірність життєвим принципам. Будь-які плани, соціальні контакти, особисті зустрічі будуть носити короткочасний характер і згодом негативно позначаться на просуванні по службових сходах або фінансовому успіху.

Водолій

Зараз навряд чи станеться щось таке, що виб'є вас зі стану рівноваги. Сил і енергії для досягнення намічених цілей цілком вистачить. Час сприятливо як для спілкування, так і для відпочинку.

Риби

День вкрай несприятливий. Несподівані неприємності можуть значно ускладнити відносини з друзями. Чи не переоцінюйте свої можливості — проявіть більше практичності і реалізму, інакше вам не минути поразки.

Нагадаємо, благоприятний день для спілкування з партнерами, вирішення особистих проблем. Корисні фізичні навантаження. Не виключені приємні новини, пов'язані з близькими людьми або успіхом в любовних справах



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини