Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на середу, 24 лютого
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на середу, 24 лютого

В кінці дня уникайте критики на адресу улюблених. Це може привести до сварок.

24 лютого 2021, 06:27 comments9476
Поділіться публікацією:

Овен

Гороскоп на середу, 24 лютого

Гороскоп. Фото kolobok.ua

День сприяє активним діям, а також до нових справ, тому можете будувати грандіозні плани — у вас все вийде. Хороший день для проведення часу з друзями.

Телець

У найшкідливіших ситуаціях вам може здатися, що вас хочуть образити, і закінчиться все конфліктом. День не найкращий для з'ясування відносин.

Близнюки

В цей час не слід займатися справами, в яких є хоч частка ризику. В кінці дня уникайте критики на адресу улюблених. З новими людьми намагайтеся бути обережнішими.

Рак

Зараз належить систематизувати справи, якими доведеться займатися в доступному для огляду майбутньому. Вечір присвятіть своїм друзям чи родині.

Лев

В даний період краще спочатку діяти, а потім думати. Перший порив виявиться правильним, а чим більше станете міркувати, тим далі будете йти від правильного вибору. В особистому житті все буде добре, скандалів і розборок не передбачається.

Діва

Бережіть свою нервову систему. Зайва нервозність, демонстрована у спілкуванні з колегами або членами сім'ї, може обернутися для вас погіршенням самопочуття. У фінансах потрібно бути більш стриманими.

Терези

Сьогодні не слід дуже старатися на роботі, оскільки ваші досягнення можуть залишитися непоміченими.

Скорпіон

Намітьте найбільш важливі справи та зустрічі — у вирішенні багатьох питань ви будете на коні. День сприятливий для пошуку нової роботи, підвищення свого професійного рівня.

Стрілець

Енергетичні ресурси вашого організму зараз на висоті, здоров'я і активності вам не позичати, отож можна сміливо планувати будь-які справи та заходи.

Козоріг

По можливості, більше займайтеся справами, які вам приємні. Відправляючись по магазинах, складіть список необхідних покупок.

Водолій

Зараз варто проявити більше наполегливості в досягненні мети: вчитеся долати не тільки зовнішні, але і внутрішні перешкоди.

Риби

Те, що раніше представляло для вас певну складність, тепер виявиться під силу. Це прекрасний час для зміни розпорядку дня.

Нагадаємо, сьогоднішній день для багатьох знаків зодіаку пройде в спокої і по-домашньому. Однак деяким все ж рекомендується якась струс і вечір в колі галасливої компанії друзів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення


Новини