Головна Новини Дозвілля психологія Гороскоп на п'ятницю, 8 жовтня, для кожного знака Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на п'ятницю, 8 жовтня, для кожного знака Зодіаку

Спілкування і контакти несуть оманливі надії і розчарування в партнерах

8 жовтня 2021, 07:00
Поділіться публікацією:

Овен

Гороскоп на п'ятницю, 8 жовтня, для кожного знака Зодіаку

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

Сьогодні ваші почуття можуть придбати особливої гостроти. Вони знімуть створилося напругу в сім'ї, переведуть його в безпечне русло. Сильні емоції або сторонній вплив можуть повністю опанувати вами. Однак не рекомендується йти до своєї мети в сліпому пориві. Щоб уникнути помилок, рекомендується обережність і розважливість. Добре починати подорожі, приймати водні процедури, займатися спортом.


Телець

Всі справи будуть даватися легко, грошові проблеми на час відступлять. Можлива зустріч з діловою людиною, який зробить вигідну пропозицію. Ви здатні привернути до себе кого завгодно. Будь-які справи вдаватимуться з першого разу. Ви на висоті, ви все можете, все вам під силу. Велика ймовірність отримання винагороди.


Близнюки

Рекомендується твереза оцінка дійсності. Ймовірно, ви втратите частину капіталу або не отримаєте тих грошей, на які розраховували. Зірки радять тримати емоції під контролем — несприятливе поєднання планет може привести до різних неприємностей. Зверніть увагу на своє здоров'я або здоров'я близьких. Якщо є можливість, проведіть сьогоднішній день на природі.


Рак

Спілкування і контакти несуть оманливі надії і розчарування в партнерах. Вірогідні проблеми з друзями або неприємна звістка, яке зіпсує настрій. Можливі нервові зриви. Емоційна нестабільність не сприятиме порозумінню у закоханих. Вмійте справлятися зі своїми емоціями і критично ставитися до своїх недоліків.


Лев

Недолік енергії може виявитися руйнівним для Львова. Вірогідні прояви нестриманості, категоричності в висловлюваннях, конфлікти з оточуючими. Зірки радять вам звернути увагу на стан свого здоров'я і здоров'я своїх близьких. Виключіть фізичні навантаження, ризиковані підприємства, роботу з електроприладами — велика ймовірність травми.


Діва

День пробудження внутрішніх духовних сил, початку нових справ, завершення роботи, ремонту або благоустрою квартири. Хороший день для колективної роботи, спільних заходів, активного відпочинку. Прислухайтеся до порад друзів. Їх судження будуть вірними, своєчасними і точними.


Терези

Розташування планет не сприяє активності в сфері професійної діяльності. Крім того, можливі проблеми з житлом або майном: пограбування, крадіжки, в кращому випадку — поява небажаних гостей. Ймовірно безліч критичних ситуацій. Постарайтеся уникати всіляких суперечок, конфліктів, не звертайте уваги на зауваження на свою адресу.


Скорпіон

Вірогідні сутички з зовнішнім оточенням, наприклад з колегами по роботі або сусідами по будинку. Як ніколи раніше, вам потрібно проявити терпіння і витримку. Ні в якому разі самі не робіть в цей день ніяких великих капіталовкладень або покупок — несприятливе поєднання планет може привести до різних неприємностей. Сьогодні у літніх людей можуть виникнути серйозні проблеми зі здоров'ям, тому варто звернутися до фахівця.


Стрілець

По можливості виключіть будь-яке спілкування. Несуттєві деталі, дрібні непорозуміння можуть збити вас з головних, пріоритетних напрямків діяльності. Ймовірні ускладнення у відносинах з близькою людиною. Можливо погіршення самопочуття.


Козоріг

Зміни, які відбудуться у вашому житті, можуть мати як позитивну, так і негативну забарвлення, тому у всіх справах звертайтеся до здорового глузду і практичного підходу до дійсності. Але постарайтеся позбутися від упереджених поглядів.


Водолій

Сприятливий період для розширення кола спілкування. Вірогідні нові знайомства або відновлення старих зв'язків. Не виключено, що ваша комунікабельність вплине на майбутню фінансовий прибуток. Слід утриматися від поїздок, тривалих подорожей, напруженої фізичної роботи. У другій половині дня можливе отруєння або розлад здоров'я.


Риби

У сфері професійної діяльності вірогідні помилки і прорахунки, пов'язані з неправильною оцінкою ситуації або з помилковою інформацією. Схильність до самопотакання або ілюзіям щодо до партнера може призвести до фінансових втрат. Постарайтеся в цей день утриматися від усього, що може завдати шкоди організму.


Нагадаємо, зрада — одна з найбільших бід сімейних пар. Але є знак Зодіаку, який здатний любити довговічне і сильно. Астрологічний експерт Тара Хлоя Душан назвала знак Зодіаку, який буде залишатися вірним незалежно від спокус, які його можуть переслідувати. Вона стверджує, що це — Телець.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини